Technot visz a Thury Várba a Dffrntly csapata!

2019.06.02
 
 
A Thury Vár mellett Bécs legjobb klubja löki meg a DFFRNTLY által diktált tempót! Mert tempó ugyanis kifejezetten van a DFFRNTLY csapatnál, pláne ami ezt a hetet illeti.
 
A hét elején egy újabb exkluzív techno eseményt indítottak, a Budapesttől 80 km-re található, várpalotai Thury Vár udvarára, július 13-ra hirdetve. Erre a speciális helyszínre álmodták meg Gayle San utolsó magyarországi szettjét, hisz Gayle, az év elején bejelentette visszavonulását, ahol egy utolsó tourné alatt még van esélyünk egyet bulizni vele. Ezen a bulin sem kell sok finomkodásra számítani, hisz érkezik hazai vonalról SanFranciscoBeat, Episode1 és a DFFRNTLY teljes csapata.
 
Ezt még megfejelte egy szerdán este elindított esemény, ami nem hogy Budapest határán, de az országhatáron is túlmutat. A DFFRNTLY július 6-án Industry címmel szervez - egyértelműen indusztriális hangsúlyra fektetett - techno bulit a bécsi Grelle Forelle klubba, ami az osztrákok egyik legjobb klubja! Az elmúlt hónapokban olyan nevek léptek fel itt hétről hétre, mint Richie Hawtin, Chris Liebing, Gaiser, Dubfire, Maceo Plex, Pan-Pot, Dave Clarke, Ellen Allien, DVS1, Black Asteroid, Reinier Zonneveld, vagy 999999999.
 
Programot itt sem hirdettek, ide egy kicsit még kell várnunk a fellépők nevére, de már most örülhetünk, hogy hazai esemény kerül a nemzetközileg is híres Grelle-be! Annyit elárulhatunk, hogy hazánk egyik kedvenc fellépőjét álmodták meg a klub falai közé.
 
Továbbá annak is örülhetünk, hogy a DFFRNTLY felszántja az elektronikus zenei szórakoztatás mezejét, hiszen a fenti, két legújabb esemény már csak a hab a tortán! Hiszen ezek mellett már ismerhettük a június 15-re tervezett DFFRNTLAB Label Night programját, a június 22-re a Sas-hegyi kilátóba megálmodott, limitált létszámú live bulit, és az Unfold július 20-i Spektre bulira már csak pár szabad belépő van, ami a Podmaniczky Kastélyban kerül megrendezésre.
 Facebook event: https://www.facebook.com/events/970286676695123/
Jegyek: https://oneticket.hu/dffrntly-presents-spektre-190720

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Peggy Gou készítette a legújabb DJ-Kicks mixet

2019.06.17.

A népszerű dj hölgy a válogatással egy saját zenei portrét állított össze.

Harminc év után bezár a legendás Cocoricò!

2019.06.17.

A piramis alakú üvegtetőjéről is nevezetes olasz klub csődöt jelentett a túl magas adók miatt.

Klaudia Gawlas pénteken ellátja technoval a keleten élő partiarcokat is

2019.06.10.

Különleges este elé néz Debrecen és a keleti régió techno-t kedvelő közönsége, hiszen nem kisebb név látogat első alkalommal a városba, mint Klaudia Gawlas.