Thissizz Pan-Pot @ Cinema Hall, 2016.04.08.

2016.03.29

Március első szombati éjszakáján Monika Kruse varázslatára szórakozhatott az Akvárium NagyHalljába érkező Thissizz közönsége, ahol egy különleges klub szettet kaptunk az elektronikus zene koronázatlan, német királynőjétől.A rendezvényt követően tovább folytatódik a Thissizz története, ráadásul ezúttal is valami olyannal, ami nem hétköznapi értékű lesz. Április 8-án érkezik a Pan-Pot duó, hogy az elmúlt években megismert csarnok techno hatásuktól eltérően, klub énjükkel ismerkedhessen meg a magyar közönség.

 

 

A Pan-Pot története valahol 2004-ben kezdődött a School of Audio Engineering Intézetben, ahol a srácok elkezdtek egymás ütemeire hangolódni. A német Tassilo Ippenberger és Thomas Benedix olyannyira az elektronikus zenei szakmai mélységeiből érkezett meg a dance szcéna tetejére, hogy még nevüket is a környezeti erőforrásokra hagyatkozva választották. A Pan-Pot történetesen a panoráma potenciométer rövidítéséből ered.

A legelső nagy kiugrásig 5 évet kellett dolgozniuk, de megérte! A 2009-ben a Mobilee Records gondozásában megjelent Confronted című track berobbantotta őket az elektronikus színtérre ők pedig azóta is gondoskodnak róla, hogy ott is maradjanak. Ma már fontos fellépői világszerte minden nagyobb fesztiválnak, közülük is kiemelve a Time Warp-ot, és hazánkban is számtalanszor megfordultak már.

A DJ és producer páros az elmúlt több mint 10 évben kifejlesztette sajátos, egyedi hangzásait és olyan kiadóknál állták meg zenéik a helyüket, mint a Mobilee Records, a Watergate Records, Einmaleins Musik vagy a Second State Audio, mely utóbbi jelenlegi hivatalos kiadójuk. A 2007-es Pan-O-Rama album után tavaly kiadták a The Other címre hallgató 14 számos elektronikus masszát, mely inkább kellemes hallgatni való, ami tartalmaz néhány táncolást serkentő darabot is.

A berlini központúság számukra is a kreatív kiteljesedés élményét jelenti, amiben fellépésről fellépésre nyilvánulhat meg Tassilo és Thomas karakteres egyénisége, hogy mindenkori közönségére maradandó behatást gyakorolhasson a Pan-Pot mögött húzódó elképzelés. Április 8-án a Cinema Hall - Kasino klub hangulatra generált belső terében különleges élményátadásra készülnek, hogy végre a megszokott tágas terű techno helyett egy kifejezetten klub szettet mutassanak magukból a hazai közönségnek.

A rendezvény keretét a szintén klub techno hangulatot teremteni képes Sikztah, valamint Metha adja majd, hogy kerek legyen számunkra ez a péntek éjszaka! Jegyek március 18-tól elővételben kaphatók.

Line up:
Pan-Pot
Sikztah
Metha

Facebook event: https://www.facebook.com/events/595491790598766/

Behopp:
kedvezményes belépő: 3500 Ft
normál belépő: 4500 Ft 

VIP belépő: 7000 Ft 
- a galéria VIP részlegének használata, teljes rálátással a Dj pultra és a tánctérre
- kényelmes lounge rész használata
- külön bárpult

Elővétel:

Online: RA - http://goo.gl/nstoqJ
Offline: Töltő - Wesselényi utca 31.

 


TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.