Truesounds Music pres. Miyagi, Colyn @ A38, 2020.02.01.

2020.01.08

Úgy gondoltuk megnyomjuk egy kicsit az év elejét és a házi kedvenc, valamint tiszteletbeli TSM rezidensünk MIYAGI szettje mellett meghallgatunk egy újabb fantasztikus tehetséget, hogy egy mindent átfogó zenei kényeztetésben legyen részünk.
A nálunk és hazánkban is újonnan debütáló művész neve pedig egyáltalán nem ismeretlen a hazai füleknek sem. Az Afterlife követők között biztosan már kialakult egy kisebb fanbázis, továbbá COLYN alkotásai rendszeres és fix elemei a TSM dj-k szettjeinek, katarzis élmény ha felcsendül 1-1 zene tőle.

Úgy gondoljuk, hogy mindkét vendégünk szettje önmagában egyedülálló lesz, de mégis tökéletesen illeszkedik ahhoz, amit mi magunk is képviselünk. Justrice sikere a sötétebb zenei vonalakban méltán igazolt és támogatott az Afterlife artistok által.
Míg a Peter Makto & Gregory S zenék pedig egyre magasabb szinteken lévő kiadókon képviselik a melodic house & techno hangzást.

Véleményünk szerint ez a felállás 100% garancia egy igazi zenei orgiára!

► Line up:
Miyagi (Einmusika, Lost Diaries)
Colyn (Afterlife)
Peter Makto & Gregory S
Davko
Justrice


TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.