Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel, mint James Hype, Paul Kalkbrenner, Marshmello, Timmy Trumpet és John Newman. A programban helyet kapnak még olyan neves sztárok is, mint Purple Disco Machine, Amelie Lens, Adam Beyer, MEDUZA és Maceo Plex.

A fesztivál további meglepetéseket is tartogat, többek között Zomboy, Borgore és Brina Knauss személyében, akik az elektronikus zene legjavát képviselik. Emellett a táncparkettrengető Reinier Zonneveld, a Mathame duó, valamint Kölsch és FJAAK is garantálják a fergeteges hangulatot.

Ne hagyjátok ki a B my Lake és a Balaton Sound együttműködéséből született különleges produkciókat sem, mint a Space 92 és POPOF közös performanszát, a "Turbulences" című show-t!
A fesztivál ezenkívül számos más fantasztikus DJ-t és előadót vonultat fel, köztük Miss Monique, Alison Wonderland és Sam Feldt.

Készüljetek egy felejthetetlen bulira Zamárdiban, ahol a legjobb elektronikus zenék kísérik majd a nyári éjszakákat!

2024. JÚLIUS 3 - JÚLIUS 7. ZAMÁRDI
 
www.bmylake.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.