16 Bit Lolitas pres by Budapest Calling @ Akvárium Klub (VOLT), 2018.03.29.

2018.03.13

Sokan kértétek, mi hallgattunk rátok és most eljött a pillanat! 16 BIT LOLITAS Budapestre jön!
Pontosabban Ariaan Olieroock, aki nem csak a 16 Bit Lolitast képviseli a fesztiválokon és klub eseményeken, hanem egyben a CUBICOLOR formáció producere és DJ-je. Hopppááá, 2 az 1ben! :)

16 Bit Lolitas nevét az idősebb partyarcok még a progis korszakból ismerhetik, de azóta finomabb house vizekre eveztek és az Anjunadeep kiadó meghatározó producerévé váltak.

A Holland duó, Ariaan Olieroock és Peter Kriek idén 15 éve alapították meg a 16 Bit Lolitast. A progressive house műfajt elég magas fokon képviselték és gyorsan világhírre tettek szert, majd sikeresen váltottak irányt.
A tökéletesen és türelmesen felépített, szofisztikált, érzelmekkel teli hangzás teszi különlegessé a produkciót. Bármibe fogjanak, ez végigkíséri útjukat.

Hogy még inkább kiéljék a muzikális ambícióikat egy angol szövegíróval – zeneszerzővel megalakították a Cubicolor nevű élő formációt. Szintén világhíres megjelenések, pár év alatt. Nem tudnak hibázni!

Március 29-én az Akvárium VOLT Lokálban hazai közönség is megtapasztalhatja azt a különleges és előremutató hangzást, amely sok-sok fülbemászó, léleksimogató dallal ajándékozott meg minket.

Az este felvezetéséről Low Contrast gondoskodik nagyon kellemes, Anjunadeep hangzást követő szelekciójával, majd a kedvenc Indigo Theory fokozza a hangulatot 16 Bit Lolitas előtt. A pontot az i-re pedig Davko barátunk fogja feltenni.
Tökéletes ívet kap az este, minden szépen épül egymásra, amíg el nem érünk a katarzisig. Olyan ez, mint az éttermekben a fine dining. Ez a “fine clubbing”, Budapest Calling módra!

Gyere el és merülj el velünk a gourmet zenei világban március 29-én csütörtökön! Másnap munkaszüneti nap, így tökéletes felvezetése a húsvéti hosszú hétvégének! ????

● LINEUP ●
16 Bit Lolitas (Anjunadeep)
Indigo Theory
Davko (Truesounds)
Low Contrast

Facebook event: https://www.facebook.com/events/541892022845436/

● JEGYEK ●
>> https://oneticket.hu/16-bit-lolitas-pres-by-budapest-calling-secret-solsticereykjavik-1435
early bird: 2000 HUF
elővétel I.kör: 2500 HUF
elővétel II. / helyszínen: 3000 HUF

offline jegyek: OneTicket jegyirodában megvásárolhatók (munkanapokon 10-18 óráig elérhető)
Cím: 1084 Budapest, Bacsó Béla utca 8.


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját