A Brooklyn Bounce is fellépő a 2012-es Snowattack fesztiválon!

2012.02.21
Ki ne emlékezne azokra az évekre, amikor még általános és középiskolában a bulik alkalmával felcsendült egy-egy Brooklyn Bounce zene. Ez a csapat meghatározó volt, hiszen számaik minden korosztálynak kedvencei voltak. Nem volt olyan fiatal, aki ne ismerte volna a Take a Ride vagy Born to Bounce című dalokat.

A Brooklyn Bounce gerincét két Dj; Matthias 'Double M'Menck és Dennis Bohn alkották. A két német fenegyerek a 90-es évek elején még nem is ismerte egymást. Mindketten különböző klubokban zenéltek, ahol bebizonyították, hogy mindketten értenek a dance, a house és a trance korongok pörgetéséhez. Folyamatosan készítették remixeiket olyan nagy neveknek, mint a Scooter, a Kool and The Gang, George Krantz és a Blunktfunkers, míg végül a Hamburgi Traxx Club-ban kezdtek zenélni együtt és 1996-ban megalapították a Brooklyn Bounce együttest. Első számaikat a klub közönségén próbálták ki és miután hatalmas sikereket értek el vele, úgy gondolták ideje tovább lépni és kiadni néhány lemezt. Ez a lépés később jónak bizonyult, mert már az első maxi lemezük a The Theme című kislemez a német dance listák élén landolt és ezzel a Brooklyn Bounce elkezdte a szárnyalását. Zenéiket folyamatosan játszották a nagyobb klubbok és a formáció lassan a nemzetközi közönség felé kezdett fordulni. A két alapító ekkor döntött úgy, hogy mostantól háttérbe vonul és a rendes színpadi showt csinál a zenéiből. Ekkor jelent meg a jól ismert kicsit sötét, kicsit démonikus egyben hátborzongató Brooklyn Bounce világ, ami máig a védjegyükké vált. Idén a csapat a Snowattack fesztiválon fog zenélni, ahol mindenki felidézheti emlékeit, hogy 14-15 évesen a bulikban hogy pörgött a Brooklyn Bounce zenéire.


TOVÁBBI CIKKEK

Hozd magad a Szigeten!

2024.01.17.

A fesztivál weboldalán már tervezhetjük azt a virtuális „útvonalat”, amelynek mentén haladva a legnagyobbat meríthetünk a Szabadság Szigetének változatos kínálatából

MARCO CAROLA # Cinematiné XXL # @ Városliget & Cinema Hall, 2024.04.27.

2024.01.17.

Cinema Hall & CityTakeover present MARCO CAROLA # Cinematiné XXL

You x Selected x Vōx @ Arzenál, 2024.03.22.

2024.01.17.

Carmen Electro ~ Dax J ~ Frederic ~ Héctor Oaks ~ Part Time Killer ~ Perc