December 27-én év végi technózás RØDHÅD módra az Akvárium Klubban!

2019.12.13

December 27-én Budapest felé veszi az irányt a 10 éves Dystopian kiadó!

Rødhåd az 1990-es évek vége felé kezdte karrierjét open air bulik szervezésvel Berlin külvárosában. A következő évtizedben többek között a város Golden Gate klubjában dub technot pörgetve fejlesztette képességeit és tökéletesítette keverési technikáját mielőtt bemutatta saját klubestjét a Dystopiant, ahol rezidensként hypnotic, extended after szettekkel építette fel hírnevét, a Dystopian pedig szépen lassan klubestből kiadóvá nőtte ki magát.

Ennek pedig már 10 éve és azóta is dübörög a kiadó Rødhåd vezényletével. December 27-én érkeznek Budapestre, ami idén az utolsó és egyben közel a 20. állomása az októberben indult turnénak. Az idei helyszínek között Európa és Ázsia több városa is helyet kapott, így egy elég impozáns válogatásnak lett Budapest az egyik állomása. Hazánkba a kiadó tulajdonosa mellett VRIL érkezik egy sötét-masszív live szettel, továbbá Tijana T, aki hipnotikus elemekkel fűszerezi szettjét. A haza szupportot pedig nem kérdés, hogy Gabor Kraftra bízták erre az éjszakára.

Rødhåd tíz éve futó kiadóját őrült előadókkal és a kiadóhoz méltó zenével ünnepli Budapest. Intenzív, sötét ütemekre fókuszáló, hipnotikus hangrobbanásra lehet számítani az Akvárium klubban. Az estét semmiképp nem ajánlanánk azoknak, akik a techno zenére divatként tekintenek, viszont, akik hozzáértőnek tartják magukat, azoknak kihagyhatatlan megmozdulás!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2283014075343037/

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

A brit kormány megerősítette, hogy az EU-s előadók 2021-től csak vízummal utazhatnak be az Egyesült Királyságba

2020.02.21.

A belügyminisztérium új szabályai a Brexit átmeneti időszakának lezárása után lép életbe.

Pörögj rá HOT X szilveszteri szettjére

2020.02.20.

A 2019-es szilveszteri DEADCODE & FRIENDS-en rögzített HOT X szett felkerült Soundcloudra!

Teltháznak dübörgött egy éjszakán át Sikztah az Akváriumban

2020.02.20.

Hazánk egyik legnagyobb zajkeltője egy egész éjszakán át csinálhatta azt, amihez a legjobban ért.