A 20 éves HYPERSPACE-en mutatja be élő szettjét SanFranciscoBeat

2016.04.19

A 20 éves HYPERSPACE-en mutatja be élő szettjét SanFranciscoBeat

SanFranciscoBeat hosszú ideje a hazai techno kultúra elsőszámú DJ-i között van számon tartva, aki jellegzetes hangzásával és stílusával egyértelműen a szubkultúra kedvencévé vált. A HYPERSPACE 20. születésnapján pedig egy különleges debütálással készül meglepni a közönséget.

Mindez egy élő szettben fog megvalósulni, amely a HYPERSPACE-en évek óta fellépő SanFranciscoBeat régóta előkészített, ám eddig háttérben tartott projektje, melynek során kizárólag élőben előadott, saját trackekből válogatva fog összeállni. 

Többek között az Intervampnál nemrég kiadott zenéi közül, valamint eddig még kiadatlan, soha nem hallott számokból válogatva SanFrancsicoBeat tehát április 23-án egy egészen új és egyedi élő szettel fogja várni a HYPERSPACE 20. születésnapját ünneplő közönséget, akiknek mindenképp érdemes lesz odafigyelni elejétől a végéig – már aki nem vész majd el teljesen a zenében.

 


TOVÁBBI CIKKEK

Hozd magad a Szigeten!

2024.01.17.

A fesztivál weboldalán már tervezhetjük azt a virtuális „útvonalat”, amelynek mentén haladva a legnagyobbat meríthetünk a Szabadság Szigetének változatos kínálatából

MARCO CAROLA # Cinematiné XXL # @ Városliget & Cinema Hall, 2024.04.27.

2024.01.17.

Cinema Hall & CityTakeover present MARCO CAROLA # Cinematiné XXL

You x Selected x Vōx @ Arzenál, 2024.03.22.

2024.01.17.

Carmen Electro ~ Dax J ~ Frederic ~ Héctor Oaks ~ Part Time Killer ~ Perc