A Youtopia röpke négy hónap alatt bebetonozta magát a hazai klubéletbe

2022.02.24

A Youtopia röpke négy hónap alatt bebetonozta magát a hazai klubéletbe! Az elmúlt alkalmakon olyan nevek adták egymásnak a kilincset mint Hector Oaks, Shacke, SPFDJ, a Viper Diva és Francois X, és nagyon úgy tűnik, hogy az ígéretes széria a tavaszi klubszezonban sem szakad meg.

Legközelebb az Arzenálban ütnek tanyát: február 25-én a 999999999, Lee Ann Roberts, Sikztah, Svetec és Dtnb zenél. Március 18-án Stuttgartból jön Shdw & Obscure Shape, hozzájuk Kölnből érkezik Marie Montexier, Londonból pedig a Fabric rezidens Imogen. A szervezők április 1-jén sem viccelnek, jön a berlini fetish klubok két embematikus karaktere: Patrick Mason és Claire Morgan, oroszországból a Nina Kraviz трип labeléhez köthető vladimir Dubyshkin. Április végén pedig Perc, Nene H és DJ Spit fogja az Arzenál oszlopait megrengetni. 

Neked van már jegyed?
https://linktr.ee/youtopiabp

További infók a youtopia facebook oldalán találhatóak ide kattintva.


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját