andhim @ Akvárium Klub (KisHall), 2016.04.30.

2016.04.19

Először Magyarországon a nemzetközi fesztiválok legnagyobb aktuális kedvence, az andhim!

Mondani sem kell, hogy a német elektronikus színtérről érkező párosnak minden adott, ami a sikerhez kell. Ők pedig maximálisan ki is használják ezt, így a legnevesebb klubok és fesztiválok után végre az Akváriumban is megmutatják, mire képesek.

2010 tavaszán döntött úgy a két kölni srác, Tobias és Simon, hogy itt az ideje megmutatni a nagyvilágnak, mit is tudnak. És milyen jól tették! Egy év sem telt el, és több neves magazin is az év befutójának tippelte őket, és igazuk is lett. A saját stílusát szimplán „szuper house”-ként aposztrofáló duó hangzása egyedi, ami szenvedélyükből építkezik, és bizonyított tény, hogy a legnagyobb bulikban is megállja a helyét. Fellépéseik során szinte sugárzik az elszántság a színpadról, energikus, kreatív és szórakoztató módon mutatják be, hogy ők hogyan is értelmezik az elektronikus zenét. A lemezlejátszóra egy különleges, érzékeny hangszerként tekintenek, ezzel is bizonyítva, hogy egy nem mindennapi DJ párosról beszélünk. Nem is csoda, ha már körbeturnézták Európát és Ázsiát, de megvetették lábukat a legmenőbb amerikai klubokban is, nyáron pedig olyan menő fesztiválokon játszanak majd, mint a holland Awakenings, a horvát Hideout vagy a német Melt! Így kifejezetten szerencsések lehetünk, hogy a körút egyik állomásaként itthon, az Akváriumban táncolhatunk át egy éjszakát szettjükre.

Line Up:
andhim (DE)
Karanyi
Candyman da Marquis

Facebook event: https://www.facebook.com/events/999178470152604/

★ ★ ★

Jegyek:
Early bird: 2500Ft 
Limitált elővétel #1: 3000Ft
Limitált elővétel #2: 3500Ft
Normál: 4000Ft


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját