Astronautmusic pres. Moonbootica @ Corvin Club, 2016.07.01.

2016.06.22

A nyár az tiszta hedonizmus; hosszú nappalok, rövid éjszakák, reggelig tartó bulik, fesztivál és fagyi hegyek, a nyarat nem lehet rövid pórázra fogni, vagy korlátok közé szorítani, mert kikéri magának. Ugyanúgy, ahogy júliusi fellépőnk Kowe Six a Moonbootica formációból. A hamburgi duó neve egy kaliforniai utazás során született és a srácok nem mindennapi (47,48) cipőméretére utal :)

A maga nemében kategorizálhatatlan, már már dekadensen sokszínű hangzás, dance, tech-house, elektro, csipetnyi hip-hop, deep és nu-disco, ami bárki másnál totális káoszt eredményezne, hamar Moonbooticáék védjegyévé vált.

A 4 szerzői album, remixek a legkülönfélébb előadóknak, köztük Robbie Williams, Skunk Anansie, Faithless .... is ezt a sokszínűséget erősíti. Underground vagy mainstream? A srácok, egyiket sem, illetve mindkettőt magukénak érzik. A kérdés nyitva marad, talán nem véletlenül. Az látszólagos paradoxum ellenére az összkép egy színes de igazán harmonikus „drámát" eredményez , ami számít az a zene és csakis a ZENE.

LINE UP
Moonbootica
Sikztah
Obrotka aka Goodspeed
Sabee
 
Corvin Bar:
Thomas Borza
Bohumil
 

ENTRY
Early bird: 1500 HUF 
Helyszínen: 2000 HUF 

Olnline jegyelővétel: https://oneticket.hu/astronautmusic-pres-moonbootica-at-corvin-club-18

 


TOVÁBBI CIKKEK

Hozd magad a Szigeten!

2024.01.17.

A fesztivál weboldalán már tervezhetjük azt a virtuális „útvonalat”, amelynek mentén haladva a legnagyobbat meríthetünk a Szabadság Szigetének változatos kínálatából

MARCO CAROLA # Cinematiné XXL # @ Városliget & Cinema Hall, 2024.04.27.

2024.01.17.

Cinema Hall & CityTakeover present MARCO CAROLA # Cinematiné XXL

You x Selected x Vōx @ Arzenál, 2024.03.22.

2024.01.17.

Carmen Electro ~ Dax J ~ Frederic ~ Héctor Oaks ~ Part Time Killer ~ Perc