Astronautmusic pres. Shaded live @ Corvin Club, 2016.06.10.

2016.05.24
 
A kaliforniai Skyler Taugher egészen 16 éves koráig élte az amcsi középosztálybeli srácok átlagosnak mondható életét, habár gitározott egy rockbandában. A paradigmaváltás egy San-Bernadino-i rave buli után következett be, ami annyira nagy hatással volt rá, hogy másnap vett egy szintit és egy dobgépet. A kezdetekben ambient, break és hip-hop muzsikákat gyártott, de igen hamar felgyorsult az ütem és ezzel együtt a történések is.
 
 
Létrejön a SHDWPLAY projekt, ekkor még duóként. Küldenek egy demót Dubfire-nek, és Ali 8 hónap után csak ennyit üzen: Küldjetek még! 4 EP jelenik meg így, majd végül 2012-ben beindul a szóló karrier, megszületik SHADED.
 
A hűvös precizitás és a nyers érzelmek közötti varázslatos határvonalon mozog. Hol funk, hol pszichedelikus, örvénylő, sötét és sajátos hangzásvilágának köszönhetően , rövid időn belül berlini klubok, és mexikói fesztiválok színpadán találja magát. A live produkciót „árnyék" esetében tényleg szó szerint vehetjük ; „ Olyan értelemben nem élő a produkcióm mint más zenei stílusnál, hogy van egy basszusgitáros, és ez meg az, de mégis él, mert mindig menet közben, élőben hozom létre az aktuális hangzást, sokszor akár tizenöt – húsz darabból és ez kb. olyan mintha 15 CDJ menne egyszerre. Nagyon izgalmas, és teljesen más, mint egy dj szett, ahol a közönség jól ismeri a stílusodat és bármikor megmentheted az estét, azzal ha felraksz egy aktuális slágert, de én pont ezt a „feszültséget" és a spontaneitást élvezem, és működik „
 
Vastag basszusok, lehengerlő ütemek, veszélyes grooveok, helyenként már- már goromba hangzás. A sötét oldal egy kaliforniai, hawaii inges, szörfös srác formájában érkezik és még sosem volt ilyen vonzó ;)
 
Line up:
SHADED live
DJ Budai
Metha
Obrotka aka Goodspeed
Bohumil
 
Bar Room - All Night Long :
David Mole
 
 
Start:
23:00
 
Jegyárak:
early bird 1500,-
pre-sale 2000,-
helyszíni 2500,-

TOVÁBBI CIKKEK

Hozd magad a Szigeten!

2024.01.17.

A fesztivál weboldalán már tervezhetjük azt a virtuális „útvonalat”, amelynek mentén haladva a legnagyobbat meríthetünk a Szabadság Szigetének változatos kínálatából

MARCO CAROLA # Cinematiné XXL # @ Városliget & Cinema Hall, 2024.04.27.

2024.01.17.

Cinema Hall & CityTakeover present MARCO CAROLA # Cinematiné XXL

You x Selected x Vōx @ Arzenál, 2024.03.22.

2024.01.17.

Carmen Electro ~ Dax J ~ Frederic ~ Héctor Oaks ~ Part Time Killer ~ Perc