Az ibizai Amnesia zárja a horvátországi fesztiválszezont

2021.08.23

A fesztiválszervezők élete nem játék és mese, hát még most a naponta változó ki-be utazási szabályok és tömeges járat variálások idején. Az egyik legrégebbi ibizai klub brand azonban dacol az új évszázad kihívásaival és már másodszor települ a csillogó vízű horvát tengerpartra egy 6 napos non-stop fesztivállal.

Az évtizedek óta legnagyobb ágyúkkal tüzelő Amnesia augusztus 30. és szeptember 5. között veszi be a gyönyörű természeti adottságokkal és történelmi emlékekben is gazdag Pag szigetét. A lélegzetelállító környezetben elhelyezkedő Zrce Beach nagyszínpadának matrózai elsősorban a house és tech-house vízein járatosak: Michael Bibi, Claptone, Patrick Topping, Richy Ahmed, Cinthie, Chris Stussy is terelgeti a hajólapátokat majd, de azok sem maradnak vízi jármű nélkül, akik a gyorsnaszádokat élik, hiszen érkezik Adam Beyer, Kölsch, Marco Faraone, és a Mathame duó is a rengeteg support fellépővel egyetemben.

A Noa Beach Club mellett a környék többi menő helyszíne is csatlakozik a fesztiválhoz, fülledt buli várható a Papaya és a Kalypso színpadain is. Lesz egész napos brunch, BBQ fiesta, hamisítatlan medencés VIP csapatás, vízi sportok, hajós bulik és természetesen afterek is, kitöltve ezzel a 6 napos menet minden pillanatát. Az útvonal minden honfitársunk számára ismerős, néhány óra vezetést biztosan megér egy tengerparti nyárzáró fesztivál délnyugati szomszédainknál. 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1149458418879734
Jegyek: https://www.festicket.com/festivals/amnesia-7-day-ibiza-takeover-croatia/


TOVÁBBI CIKKEK

Billie Eilish, Sven Väth és Moderat is a 2023-as Szigeten

2022.12.01.

Aktuális sztárok, nagy közönségkedvencek és feltörekvő, izgalmas előadók, a műfaji sokszínűség jegyében.

Refactore x BASSIANI pres. Schacke, NDRX b2b Kancheli @ Arzenál, 2022.12.23.

2022.11.30.

REFACTORE X BASSIANI pres. Schacke, NDRX b2b KANCHELI