Az ibizai Amnesia zárja a horvátországi fesztiválszezont

2021.08.23

A fesztiválszervezők élete nem játék és mese, hát még most a naponta változó ki-be utazási szabályok és tömeges járat variálások idején. Az egyik legrégebbi ibizai klub brand azonban dacol az új évszázad kihívásaival és már másodszor települ a csillogó vízű horvát tengerpartra egy 6 napos non-stop fesztivállal.

Az évtizedek óta legnagyobb ágyúkkal tüzelő Amnesia augusztus 30. és szeptember 5. között veszi be a gyönyörű természeti adottságokkal és történelmi emlékekben is gazdag Pag szigetét. A lélegzetelállító környezetben elhelyezkedő Zrce Beach nagyszínpadának matrózai elsősorban a house és tech-house vízein járatosak: Michael Bibi, Claptone, Patrick Topping, Richy Ahmed, Cinthie, Chris Stussy is terelgeti a hajólapátokat majd, de azok sem maradnak vízi jármű nélkül, akik a gyorsnaszádokat élik, hiszen érkezik Adam Beyer, Kölsch, Marco Faraone, és a Mathame duó is a rengeteg support fellépővel egyetemben.

A Noa Beach Club mellett a környék többi menő helyszíne is csatlakozik a fesztiválhoz, fülledt buli várható a Papaya és a Kalypso színpadain is. Lesz egész napos brunch, BBQ fiesta, hamisítatlan medencés VIP csapatás, vízi sportok, hajós bulik és természetesen afterek is, kitöltve ezzel a 6 napos menet minden pillanatát. Az útvonal minden honfitársunk számára ismerős, néhány óra vezetést biztosan megér egy tengerparti nyárzáró fesztivál délnyugati szomszédainknál. 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1149458418879734
Jegyek: https://www.festicket.com/festivals/amnesia-7-day-ibiza-takeover-croatia/


TOVÁBBI CIKKEK

Egy hónap múlva startol a DAAD Fesztivál

2022.05.16.

Egy hónap múlva, 2022. június 16-19. között kerül megrendezésre a második DAAD Fesztivál!

Truesounds Music Vacation w/ Argy (Afterlife) @ Plázs (Siófok), 2022.06.25.

2022.05.16.

Június utolsó hétvégéjén visszatér a siófoki Plázsra a Truesounds Music!

LEE BURRIDGE ● M.O.S ✸daytime event @ Cinema Hall, 2022.06.25.

2022.05.16.

Cinema Hall & Budapest Calling pres daytime party w/ LEE BURRIDGE ✸ M.O.S