Az ibizai Amnesia zárja a horvátországi fesztiválszezont

2021.08.23

A fesztiválszervezők élete nem játék és mese, hát még most a naponta változó ki-be utazási szabályok és tömeges járat variálások idején. Az egyik legrégebbi ibizai klub brand azonban dacol az új évszázad kihívásaival és már másodszor települ a csillogó vízű horvát tengerpartra egy 6 napos non-stop fesztivállal.

Az évtizedek óta legnagyobb ágyúkkal tüzelő Amnesia augusztus 30. és szeptember 5. között veszi be a gyönyörű természeti adottságokkal és történelmi emlékekben is gazdag Pag szigetét. A lélegzetelállító környezetben elhelyezkedő Zrce Beach nagyszínpadának matrózai elsősorban a house és tech-house vízein járatosak: Michael Bibi, Claptone, Patrick Topping, Richy Ahmed, Cinthie, Chris Stussy is terelgeti a hajólapátokat majd, de azok sem maradnak vízi jármű nélkül, akik a gyorsnaszádokat élik, hiszen érkezik Adam Beyer, Kölsch, Marco Faraone, és a Mathame duó is a rengeteg support fellépővel egyetemben.

A Noa Beach Club mellett a környék többi menő helyszíne is csatlakozik a fesztiválhoz, fülledt buli várható a Papaya és a Kalypso színpadain is. Lesz egész napos brunch, BBQ fiesta, hamisítatlan medencés VIP csapatás, vízi sportok, hajós bulik és természetesen afterek is, kitöltve ezzel a 6 napos menet minden pillanatát. Az útvonal minden honfitársunk számára ismerős, néhány óra vezetést biztosan megér egy tengerparti nyárzáró fesztivál délnyugati szomszédainknál. 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1149458418879734
Jegyek: https://www.festicket.com/festivals/amnesia-7-day-ibiza-takeover-croatia/


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját