Bastian Bux elhozza nekünk az elrow hangulatot

2019.03.09

 Az elrow sorozatot úgy ismerhetjük, mint az elektronikus zene világhírű karneválját, ami kifogyhatatlan, ha hangulati elemekről beszélünk. Táncosok, zsonglőrök, akrobaták, és persze olyan dekorációk tömkelege, ami legalább egy tucat farsangi bulihoz elegendő lenne.

A spanyolok nem aprózzák el azt sem, hogy megfelelő zene legyen, melyről rezidens DJ-k és nemzetközi, az arculatba jól illeszkedő fellépők gondoskodnak. Szóval, hangulat a tetőfokon!

Coco Loco sorozatot megálmodó Marchello pontosan ezt az életérzést kívánja megidézni hónapról hónapra, melyet már két évben is megtapasztalhattunk Magyarországon, a Balaton Sound elrow színpadán.

Az extra látvány és show elemekkel tarkított éjszaka előtt meginvitálták egy barcelonai elrowra, hogy megtapasztalhassa, milyen is a hangulat a kiindulási pontban, ahol az első elrow rezidens vendégével is megismerkedhetett, aki már nagyon várja a március 16-i találkozást a magyar közönséggel, mert állítása szerint „a magyar partyarcok igazán szeretnek szórakozni”.

Ez így van, Bastian Bux nagyon jól látja a helyzetet, szeretünk szórakozni, és a vele való nyári találkozást követően úgy gondoljuk, hogy ez részéről sem fog hiányozni.

Bastian lesz tehát az első elrow rezidens a Coco Loco bulik sorában, amit a Cinema Hall táncterén tapasztalhatunk majd meg először, ami kiváló helyszíne annak, hogy hatalmas kellékek, vagy épp élő emberek lógjanak le a mennyezetről, vagy már egészen a bejárattól elvesszünk egy elektronikus zenei dzsungellé átalakított térben.

Mielőtt belecsúsznánk ebbe az éjszakába, ajánljuk figyelmetekbe a következő ismereteket és zenéket Bastian Bux háza tájáról, aztán jöhet az önfeledt Coco Loco szórakozás!

Bastianról érdemes tudni, hogy:
- Barcelonában született, így vérében van az Elrow kultúra
- első kiadványa egyenesen a híres Suara Music kiadónál jelent meg
- ezt azóta követte több Suara megjelenés, de a Sven Väth féle Cocoon, a John Digweed által igazgatott Bedrock, vagy a Nicole Moudaber MOOD kiadója is kinyitotta a kapuit Bastian zenéi előtt
- állítása szerint képtelen lenne csukott szájjal dj-zni, így nem lesz véletlen, ha ilyen formában látjuk majd a CH pultjában is (legalsó kép).
- zenei folyamát megismertette már a néhai Space Ibiza közönségével is, de az Amnesia is rezidenciája közé tartozik, Spanyolországon túl pedig a Tomorrowland és Green Valley fellépéseire a legbüszkébb
- de Európa szerte, a Közel-Keleten, Ázsiában és Amerikában is járt már
- legfőbbképp táncoltatós hauzaival és hevességbe átcsapó technóival szereti emelni a hangulatot.

 Hallgassunk is bele ezekbe:

https://www.youtube.com/watch?v=qj7RgePxuTw
https://www.youtube.com/watch?v=VYEEandEiXY
https://www.youtube.com/watch?v=BbzlvlUfTr4
https://www.youtube.com/watch?v=S15cBivDrf8

Semmi kétség, zenéivel biztosan felrobbantja majd a táncteret, ahol ott lesz még az elrow Music megjelenéssel is büszkélkedő Collective Machnie, a Badgirls csapat multi funkciós zenei szakija, James Cole, a sorozatot életre hívó Marchello, Tigran és Rony Bass is.

Jegy elővét: https://oneticket.hu/coco-loco-x-bastian-bux-elrow-dj-190316
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/248888836060061/

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szeptemberben új albummal jelentkezik Joseph Capriati

2020.06.01.

A Metamorfosi címet kapó új lemez a producer saját kiadóján, a Redimension-ön keresztül jelenik majd meg.

Május 18-án, hétfőn kinyit az Akvárium Klub terasza

2020.05.17.

66 napja zártak be a vírus miatt.