Lotfi Begi és Andro 12 órás stream-mel adományokat gyűjt a munka nélkül maradt zeneipari dolgozóknak

2020.04.24

2020 tavaszán mindenkit váratlanul ért a kialakult járvány helyzet, ez alól nem képez kivételt a szórakoztató-, és zeneipar, ami a fellépőkön kívül a háttérben dolgozókat, szervezőket, vendéglátósokat is érinti.

Lotfi Begi és Andro ebben a nehéz helyzetben is fontosnak tartják a közönségükkel való kapcsolattartást, ezért egy hónappal ezelőtt elindították a saját live bulijaikat heti egy alkalommal, mindig egy vendégfellépővel, a Maradj Otthon Fesztivál keretein belül.

Most ezt szeretnék még profibb szintre emelni, ezért április 25-én a Gödöllői Királyi Kastélyból jelentkeznek egy 12 órás stream-mel, 12 DJ-vel, és Juhász Gergő műsorvezetővel. Fellépők: Andro, Bárány Attila, Bricklake, Jauri, Loving Arms, Metzker Viktória, Newik, Purebeat, Stadium X, Willcox, Yamina.

A stream teljes ideje alatt, a Fábián Juli Emlékalapítványon keresztül adományokat gyűjtenek a munka nélkül maradt zeneipari dolgozóknak.

A 12 DJ és a Rádió 1 Facebook oldalán kívül a közvetítés látható lesz a Rádió 1 Youtube oldalán, a Twitch főoldalán, egy kiemelt, partneri együttműködésnek köszönhetően, valamint az ország legmenőbb fesztiváljainak és klubjainak az oldalán.: EFOTT, SZIN Szegedi Ifjúsági Napok, Campus Fesztivál, Maradj Otthon Fesztivál, Cinema Hall, Londoni Magyar Buli, Vertigo, Mundo, PEN Fesztivál, Amper Klub, Pécsi és Szekszárdi Est, Gödöllői Királyi Kastély, Sóstófeszt Nyíregyháza.

A rendezvényen természetesen betartják a járványra vonatkozó, törvény által előírt szabályokat.

www.onefuture.hu 
www.facebook.com/onefuturemusic
www.facebook.com/events/260137425160196

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Amelie Lens érkezik Richie Hawtin helyett a B my Lake-re!

2020.07.09.

Richie Hawtin stúdió projektjei miatt lemondta az idei B my Lake fesztivált.

Az Electric Garden idén már két helyszínnel mozdít ki minket a komfortzónánkból

2020.07.09.

Ráadásul a keszthelyi Festetics-kastély kibővített idősávjában technózhatunk majd, egészen délutántól hajnalig.

Végre éjszaka is rúgjuk a homokot a Plázson!

2020.07.09.

Ha nem is teljes gőzzel, de a Balaton-parti bulicentrum legizgalmasabb helyén, a siófoki Plázson már most hétről-hétre csalogató bulik várnak.