Budapest Calling x Raqpart pres. Kellerkind @ Raqpart, 2016.07.01.

2016.06.22

Nincs megállás, folytatódik a nyári szezon!
A summer season opening buli után itt a következő nagy durranás a Budapest Calling és a raqpart közös szervezésében, és újra a Duna part legszebb pontján, az oroszlánok lábánál fogjuk végigtáncolni az éjszakát a legfrissebb house zenékre.


Ezúttal Oliver Koletzki nevével fémjelzett berlini Stil Vor Talent kiadótól érkezik hozzánk KELLERKIND, hogy elvarázsoljon minket művészi szettjével.

Július 1-én, péntek éjszaka a raqpart táncparkettje a berlini elektronikus zenei életet meghatározó kiadó, a Stil vor Talent legkomolyabb zenéitől és a klasszikus nyári house ütemektől fog megremegni! Ez az a buli, amire egy fülledt nyári éjszakán szükséged van!

Kóstolj bele a Duna part legfinomabb koktéljaiba, gyönyörködj a panorámában és add át magad a zenének! Ugye menni fog?! ;)

Lineup:
Kellerkind (Stil vor Talent, Katermukke)
Indigo Theory
Monkeyneck
 
 
● BELÉPÉS: ingyenes // ENTRANCE: free

// KELLERKIND
Marco aka Kellerkind nem véletlenül kap helyet a neves berlini kiadóban, hiszen heti rendszerességgel játszik Európa leghíresebb klubjaiban, zenéit pedig olyan nevek pörgetik mint: Solomun, Oliver Koletzki, Betoko, Klangkarussel és még sokan mások. A folyamatosan lüktető ütem és a megállíthatatlanul áramló energia teszi zenéjét annyira egyedivé és táncolhatóvá.
 
 

TOVÁBBI CIKKEK

Hozd magad a Szigeten!

2024.01.17.

A fesztivál weboldalán már tervezhetjük azt a virtuális „útvonalat”, amelynek mentén haladva a legnagyobbat meríthetünk a Szabadság Szigetének változatos kínálatából

MARCO CAROLA # Cinematiné XXL # @ Városliget & Cinema Hall, 2024.04.27.

2024.01.17.

Cinema Hall & CityTakeover present MARCO CAROLA # Cinematiné XXL

You x Selected x Vōx @ Arzenál, 2024.03.22.

2024.01.17.

Carmen Electro ~ Dax J ~ Frederic ~ Héctor Oaks ~ Part Time Killer ~ Perc