Corvin Club x Terem pres. The Reopening w/ Lewis Fautzi,Tijana T @ Terem, 2018.09.14.

2018.08.28

Lewis Fautzi kaliberű előadók vendégül látása nem csak büszkeség, de az előremutató zenei ízlésformálásba vetett hitet is jelképezi számunkra; Lewis a Pole Group alapembere, Oscar Mulero leghűségesebb tanítványa manapság Portugália egyik legkurrensebb exportcikke, szinte minden valamire való techno klub targetlistáján szerepel. 2017-es 'The Ascencion of Mind' című albuma kavarta a legnagyobb port a szelektorok körében, de saját kiadóján, a Faut Sectionon is releaselget serényen.

Tijana T a kétezres évek kezdete óta a belgrádi klubszcéna prominens figurája; 2006-ig az Exit fesztivál visszatérő fellépőjeként ismerhette a nagyérdemű, ezután pedig izgalmas kollaborációba kezdett Abe Duque-kal. A duó a világ vezető klubjaiban a szó legpozitívabb értelmében verte szát a házat és számos remek lemezmegjelenést tudhatott magáénak. Vokalistaként Tijana dolgozott a Marc Houlelal és Gerbruder Teichmannal is, csak hogy a szívünkhöz közelálló peereket említsük. Sokoldalú hölgy a főhősünk, aki nem csak jól néz ki a pultban, de szofisztikált techno és house lemezparkkal és egészen beteg mixtechnikával rendelkezik.

LINE UP:
Lewis Fautzi
Tijana T
Gabor Kraft
CVRDWELL

Facebook event: https://www.facebook.com/events/246651245931584/

TICKETS:
Early-bird: 2.000 HUF

link: https://goo.gl/HJ2p7n


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját