CRIME & Arzenál w/ Partiboi69 @ Arzenál, 2023.12.30.

2023.12.11

A CRIME Entertainment és az Arzenál Productions bemutatja:
PARTIBOI69 VÉGRE MAGYARORSZÁGON (Sziget nem számít)!!!44

Az ausztrál ghettotech mester, K-pozitív producer és bolondos dallamok type DJ, védelmi felszerelés nélkül vágtázta végig őrült tempót diktáló fellépéseivel a világot, így már nagyon kellett, hogy Budapestre is benézzen valamelyik klubba egy gigre, és ez a klub most a Soroksári T̶e̶s̶c̶o̶ Berghain lesz, tudjátok az a raver raktárépület.
Zöld hátteres YouTube videókban már láthattátok ugyan DJ-zni, a SoundCloudon hallhattátok az olyan klasszikusait, mint a “K On My D+C”, a “Can I Vape In Here?”, a “Booty Flow”, és anyám kedvence, az “Unprotected Love”, de élőben éreztétek már a közelségét? Nyilván nem, mert nem volt még itt (Sziget nem számít!!). Na, majd most! Lesz még az este során CRIME (duh) meg Hexcode (nyilván), ja és asvanyviz2 is ott lesz kezdésnek, meg Technokool Fannit se felejtsük le a végéről!

LINEUP 
Partiboi69 
CRIME 
Hexcode 
Technokool
asvanyviz2 

 

TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját