DUMDUM 2013 Fast five! 3. rész - GREGOR TRESHER

2013.06.03

A Shift magazinnak köszönhetően itt a 3. fast five mini-interjú a DUMDUM 2013 egyik fellépőjével, méghozzá GREGOR TRESHER-rel!

- Mit hallottál a Dum Dum fesztiválról? - Egyenlóre még nem túl sokat, de várom már a bulit, kíváncsi vagyok. - Hányszor jártál már Magyarországon és hogy vélekedsz az országunkról? - Sokszor jártam már Magyarországon. Játszottam a Hypersapece-en, Bonuszon, Secret Fusion partyn és a Balaton Soundon és csak jó emlékeim vannak az országról és az itt eltöltött időkről. - Mi a legnagyobb változás a zenédben a legutóbbi Magyar fellépésed óta? - Azt mondanám, hogy sokkal több technot játszom manapság mint korábban. - Mitől különlegesek azok a fesztiválok amelyeket hazádban rendeznek összehasonlítva a többi ország fesztiváljaival? - Én úgy vélem mindenegyes fesztivál külőnböző és mást nyújt, mint a többi legyen az akárhol a világon! Az emberek teszik érdekessé, különlegessé és felejthetetlenné a fesztiválokat. - MIt üzensz a DumDum fesztivál látogatóinak? - Győrben találkozunk Június 7én! Remélem minél többen ott lesztek. Már nagyon várom, hogy ismét Magyarországon játszhassak.

TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját