DUMDUM 2013 Fast five! 3. rész - GREGOR TRESHER

2013.06.03

A Shift magazinnak köszönhetően itt a 3. fast five mini-interjú a DUMDUM 2013 egyik fellépőjével, méghozzá GREGOR TRESHER-rel!

- Mit hallottál a Dum Dum fesztiválról? - Egyenlóre még nem túl sokat, de várom már a bulit, kíváncsi vagyok. - Hányszor jártál már Magyarországon és hogy vélekedsz az országunkról? - Sokszor jártam már Magyarországon. Játszottam a Hypersapece-en, Bonuszon, Secret Fusion partyn és a Balaton Soundon és csak jó emlékeim vannak az országról és az itt eltöltött időkről. - Mi a legnagyobb változás a zenédben a legutóbbi Magyar fellépésed óta? - Azt mondanám, hogy sokkal több technot játszom manapság mint korábban. - Mitől különlegesek azok a fesztiválok amelyeket hazádban rendeznek összehasonlítva a többi ország fesztiváljaival? - Én úgy vélem mindenegyes fesztivál külőnböző és mást nyújt, mint a többi legyen az akárhol a világon! Az emberek teszik érdekessé, különlegessé és felejthetetlenné a fesztiválokat. - MIt üzensz a DumDum fesztivál látogatóinak? - Győrben találkozunk Június 7én! Remélem minél többen ott lesztek. Már nagyon várom, hogy ismét Magyarországon játszhassak.

TOVÁBBI CIKKEK

Elhunyt DJ Palotai!

2023.11.19.

Tragikus hirtelenséggel, 62 éves korában éves korában meghalt Palotai Zsolt, avagy DJ Palotai

Egy héttel csúszik a nyárba a Sound, indulnak a 2024-es bérletek

2023.11.03.

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound.

Pénteken erős kezdéssel robban a Youtopia őszi szezonja!

2023.11.03.

A Youtopia csapata immáron a harmadik őszi klubszezonját indítja a budapesti éjszakában.