Egy hét múlva bedurrantja a Katlan Festival a Tárnoki Kőfejtőt

2022.07.07

2022. július 14-17. között kerül megrendezésre a Katlan Festival a Tárnoki kőfejtőben.

Ez lesz a 4. alkalom, hogy a Tárnoki Kőfejtő hatalmas, 10 méteres belmagasságú csarnokai látják vendégül az idén már 3 naposra duzzadó fesztivált. Ez az egyik legexkluzívabb helyszín a hazai techno arcoknak, ahol taposhatják hajnalig a legkeményebb ütemekre. Természetesen a techno mellett a könnyedebb zenei stílusok is megtalálhatóak a fesztiválon. Az idei évben többek között Klangkuenstler, Tommy Four Seven, Wallis, 999999999 és Nico Moreno is erősíti a programot, de mellettük érkezik Priku, Chris Stussy, Alexis Cabrera és Lizz is.

A csütörtöki napon a youtopia legénysége zajong majd Klangkuenstler és Tommy Four Seven mellett, vagyis Sikztah, Svetec és dtnb. A pénteki napon a legerősebb hazai underground house kollektíva, a Rokoko brigádja erősíti a fellépőket, jön Erro, Flixon, Martin M és Raqpar. Szombaton pedig a fétis techno eseményeiről elhíresült KINK hozza a Berghain hangulatát a Kőfejtőbe Cassie Raptor által, a csapat házigazdái pedig erre csak rásegítenek majd, vagyis ROT, Technokool, Insect és Barbad is játszik azon a napon.

A fesztiválra természetesen napijegyek és bérletek is elérhetőek, a bérletekből van 2 és 3 napos is, a 2 napos bérletet az esemény 2 szabadon válaszható napján lehet majd felhasználni.

Csütörtök - 07.14.
Klangkuenstler
Tommy Four Seven
Patrick Mason
VCL
Chris Stussy
Priku
 
Friday 07.15.
Nico Moreno
Dyen
X&Trick
Suciu
Lizz
 
Szombat 07.16.
999999999
Wallis
Cassie Raptor
The Brvtalist
Sina XX
Alexis Cabrera
Lumieux
 
Facebook event: https://fb.me/e/1hTe253Iq

TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját