Elmarad a 2021-es B my Lake fesztivál!

2021.06.25
 
Nagyon bíztunk benne, hogy idén már nem következik be, ami tavaly, de sajnos a mai nap bejelentésre került, hogy a 2021-es B my Lake fesztivál is elmarad. Ezt a szervezők a mai napon egy közlemény formájában publikálták.
 
"Sziasztok,
az elmúlt hónapokban mindent elkövettünk azért, hogy az idei B my Lake Fesztivál megvalósulhasson. 
Az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy az év egyik legjobban várt rendezvényét tudjuk megszervezni, de a tárgyalások, egyeztetések a tervezett jövőbeli helyszínnel annyira elhúzódtak, hogy az idei évben a fesztivált nem tudjuk megvalósítani biztonságosan és azon a színvonalon, amihez Ti is, mi is ragaszkodunk.
Az idő rövidsége, a nagy számú nemzetközi fellépő meghívásával kapcsolatos bizonytalanságok nem tették lehetővé, hogy egy ilyen nagyszabású, világsztárokat felvonultató Fesztivál minőségi módon megvalósulhasson. Alább pedig nem adjuk!
Így nincs más hátra, továbbra is gőzerővel dolgozunk azon, hogy 2022-ben minden eddiginél izgalmasabb, tartalmasabb B my Lake fesztivált rendezhessünk meg nektek. Bízva abban, hogy addigra már a világ számos részéről érkező közönségünk, fellépőink sem fognak akadályokba ütközni, ami a jelenlegi helyzetben még sok esetben bizonytalan a visszajelzéseik szerint.
Tartsatok velünk a megújuló B my Lake 2022 Fesztiválon! 

JEGYEK
Július 7-ig közzétesszük azokat a lehetőségeket, amikkel jegyvásárlóink továbbra is élhetnek. A jegyek áttehetőek lesznek 2022-re, feltölthetőek lesznek egy egyenlegre, melyről később napijegyeket vagy bérleteket lehet vásárolni, illetve továbbra is visszaváltatók lesznek. Az új rendszert fejlesztjük, ezúton is köszönjük a türelmeteket!
Nagyon várjuk, hogy újra találkozhassunk végre!
B my Lake Crew"


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját