Gorje Hewek & Izhevski all night long @ Akvárium Klub (VOLT), 2018.04.14.

2018.03.27
 
Gorje Hewek & IZHEVSKI Április 14-én a VOLT Lokál-ban várják az elektronikus zene szerelmeseit egy megismételhetetlen utazásra!
 
Az orosz DJ-k mindössze néhány év alatt váltak az 'e- zenei'szcéna legizgalmasabb alakjaivá. A moszkvai Propaganda klub rezidenseiként nem csak szelektorként, hanem producerként is helyt állnak napjaink zenei túlkínálatában, előszeretettel és rendkívül ügyesen keverik a csúcsidős tech-house darabokat a klasszikus deep korongokkal.
Zenéik hangzása egyaránt táplálkozik a jazz- és klasszikus zenei alapokból. Precízen épített szettjeik a hamisítatlan orosz hangzás sűrűjébe kalauzolnak, magukkal ragadnak, s egy pillanatra sem engednek el...
 
A srácok állandó fellépői a világ legnagyobb fesztiváljainak és klubjainak, április 14-én pedig a VOLT Lokálba hívnak egy megismételhetetlen zenei utazásra!
 

TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját