Hamarosan megjelenik Julian Jeweil debütáló albuma a Drumcode-nál

2018.11.27

„A Transmission egy történetet mesél el, az én techno történetemet”– mondta róla a producer.

Julian Jeweil nagylemezét régóta várják már a rajongók, január 7-én azonban végre eljön az idő, hogy Adam Beyer kiadójánál, a Drumcode-nál megjelenjen végre első albuma, a Transmission. A lemezen 11 track kapott helyet, a témáját tekintve egy űrutazást kapunk majd az első teljes értékű albummal.

Franciaország egyik vezet techno előadójaként az elmúlt évtizedben Jeweil számos anyagot adott már ki hol Beyer, hol Richie Hawtin támogatása mellett. Világszerte megfordult már neves fesztiválokon, mint a Tomorrowland vagy a Time Warp és olyan ikonikus klubokban játszhatott, mint a londoni fabric vagy a tokiói Womb.

„A Transmission-nel szerettem volna egy olyan albumot készíteni, amely 100 százalékban engem mutat meg, kötöttségek nélkül, anélkül, hogy visszafognám magam”– mondta Jeweil a sajtóközleményben. „Fontos volt, hogy egy nagylemezt is készítsek, ahol minden egyes track meghallgatható egy mixben, de akár különállóan otthon is. Az album koncepciója egyszerű volt, egy történetet mesél el, az én techno történetemet.”

Tavaly Jeweil két EP-t adott ki a Drumcode-nál, ezek voltak a Rolling és a Space. Az album pedig már előrendelhető és hallgatható ide kattintva.

Tracklist:
01 - Intro
02 - Transmission
03 - Mars
04 - Internal
05 - Planet X
06 - Futura
07 - Hyoid
08 - Turbulence
09 - Dorsal
10 - Astral
11 - Final

A Transmission c. lemez 2019. január 7-én jelenik meg a Drumcode kiadónál.


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját