Hi!Fly x Corvin Club pres. Guy Gerber @ Corvin Club, 2016.05.06.

2016.04.25
Május első hétvégéjén sokak nagy favoritja, Guy Gerber érkezik Budapestre a HI!FLY és a Corvin Club közös szervezésében!
 
 
Hősünk munkásságáról hosszú oldalakat lehetne írni, de pályájának legemlékezetesebb mozzanatai között mégis 4 szerzői albumát (Late Bloomers, Supplement Facts, Who's Stalking Who?, 11 11), saját Supplement Facts Records és RUMORS kiadóját, és a Resident Advisor szavazásán zsinórban háromszor elért top 10-es helyezését tartjuk számon. Saját szerzeményei közül, a Timing és a Belly Dancing ragadt meg maradéktalanul mindenki fülében. Fellépései sosem tartoznak könnyen feledhető partik közzé, játszott már 12 órát a Burning Man fesztiválon, zárt már évadot az ibizai Pachaban, de tartott már ingyenes tengerparti bulikat is a Rumors kiadó égisze alatt. Guy Gerber köré ez alkalommal a Hi!Fly szelektorai gyűlnek majd, hogy teljessé és ténylegesen felejthetetlenné tegyék az egészestés zenei utazásunkat!
 
Ha mindez még nem lenne elég egy tökéletes estéhez, tudjuk tovább borzolnia kedélyeket! A Disqrate sorozat Andras Garay és Nigel Sortervezényletével jószokásukhoz híven egy újabb francia gyöngyszemmel ajándékoz meg minket. Lazare Hoche a párizsi underground legújabb generációjának kiemelkedő tehetsége. A pimaszul fiatal producer-zseni saját kiadót futtat LHR (Lazare Hoche Records) néven, miközben körbeturnézza a világot. Emellett a nagyközönség számára bizonyára ismerősen csengő Mandar zenei projekt tagja a holland Malin Génie és a dán dub-mester Samuel André Madsen (S. A. M.) társaságában. Lazare hangzását a mély, feszes, lélekkel teli hipnotikus house futamok és markáns francia romantika jellemzi. A nagytermes Guy Gerber mellett május 6-án a Corvin Bar-ban lehettek fül és szemtanúi a Disqrate harmadik session-jének Lazare Hoche tisztes vendégszereplésével.
 
★ LINE UP ★ Corvin Club
Guy Gerber
Yvel & Tristan
James Grow
Dj Sobek
 
★ LINE UP ★ Corvin Bar
Lazare Hoche
Nigel Sorter
Andras Garay
 
 
★ ENTRY / BEHOPP ★
★ Super Early Bird // 2.000 HUF (csak online) - SOLD OUT
★ Early Bird // 2.500 HUF (csak online)
★ Első körös elővételben // 3.000 HUF
★ Második körös elővételben // 3500 HUF
★ Harmadik körös elővételben // 4000 HUF
 

TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját