Idén is tripláz a Sun & Soda

2022.05.30

A 2018-ban indított rendezvény sok évnyi siker után idén is három alkalommal jelentkezik az Akvárium Klub tengerparti strandokat és trópusi hangulatú partikat idéző nappali bulisorozata, a Sun & Soda. Az egyedülálló rendezvénysorozat keretében ismét világklasszis DJ-k zenélnek majd a teraszon: június 24-én érkezik Hot Since 82, július 23-án Matador táncoltatja a vendégeket, a harmadik esemény pedig augusztus 27-én az andhim párossal zárja le a nyarat!
 

A Sun & Soda rendhagyó módon robbant be a köztudatba: unikális idő- és helyszínválasztása végett, világszínvonalú programmal a belvárosi urbánus környezetbe hozza a természetközeli élményt. A sorozat helyszíne az Akvárium Klub terasza, mely erre az időre egyfajta oázissá alakul: műfű borítással, pálmák szegélyezte mini medencékkel, hangulatos árnyékolókkal, strand kiegészítőkkel és kényelmes nyugágyakkal készülnek a szervezők, hogy erre a napra garantált élmény legyen a kikapcsolódás, na meg a világsztár DJ-kel való bulizás.

2018 óta pedig elég impozáns névsort vonultatott már fel az Akvárium Klub teraszára, játszott már itt Dubfire, Hernan Cattaneo, az Adriatique páros és Sasha is. Idén pedig 3 újabb név veszi be a nyáron a teraszt. Három olyan fellépő, akiket már különböző környezetben hallottunk többször játszani, de a Sun & Soda különleges dekorációja között még nem!

Szóval idén is háromszor Sun & Soda!

JÚNIUS 24. - HOT SINCE 82
JÚLIUS 23. - MATADOR
AUGUSZTUS 27. - ANDHIM

További infók: https://www.facebook.com/SunAndSodaOfficial


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját