James Zabiela zseniális, egyórás „történelmi” mixet készített a Pioneer DJSounds-nak

2014.09.12

A Pioneer DJSounds nevű YouTube csatornája az eddigi hat éve alatt már láthattunk jó néhány sztárt, amint a DJsounds című sorozatban (ahol a világ legkiválóbb előadói látogatnak a stúdióba, hogy egy egy órás szettet adjanak a kamera előtt), amelyek során láthattunk már több különösen kiemelkedő darabot.

Láthattuk már Laidback Luke-ot, amint megcsillogtatta hozzáértését a négy lemezjátszó előtt, mint a világ egyik legjobban képzett dj-je, és nem régen Carl Cox tartott egy egyórás oktató előadást freestyle mixelésből. Augusztusban, hogy a Pioneer DJ Facebook oldalának lájkolóinak száma átlépte az egymilliót, Dan Tait egy „történelmi” szettet vezetett fel, a vitathatatlanul technikai zseni James Zabiela-nak átadva a terepet. Méltó ünneplés ez, ugyanis Zabiela nagyban segített a Pioneer-nak a CDJ-2000 és a 900 fejlesztésében is. Nézd meg, hogyan veszi kezelésbe a lemezjátszókat Zabiela, a hipnotikus, acid-os egy órás mix alatt.

TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.