Jay Lumen exkluzív szlovén bulijára 1 óra alatt fogytak el a jegyek

2019.03.28

Jay Lumen ezúttal a méltán legendás Ambasada Gavioli vendégeként kápráztatta el a javarészt szlovén és olasz közönséget. Az egyedi szervezésben, limitált férőhellyel, meghívásos rendszerben megrendezésre kerülő bulira két héttel az esemény dátuma előtt kitették a megtelt táblát. A szervezők zárt csoportokban tették csak közzé az információt Jay bulijáról, melyre nem egész 1 óra alatt beérkezett a maximum akkreditáció többszöröse és a szervezők ebből a létszámból szelektálták azt a 800 főt, akik végül együtt bulizhattak Jay Lumennel.

Az Ambasada Gavioli nem véletlenül Kelet-Európa máig egyik meghatározó klubja. Bár az előző években tulajdonos váltások és visszaváltások övezték, ám ezek mellett is vitathatatlan tény az egy évben összesen 8-10 rendezvényt meghirdető klub óriási figyelemre tart számot minden rendezvénye kapcsán. Nem csoda, hiszen folyamatosan igyekszik meglepni a közönségét amellett, hogy a színvonalat is meglehetősen elismerésre méltó szinten tartja.

Ugyanakkor az sem hátrány, hogy a klub összesen 16km-re helyezkedik el az olaszországi Trieszt városától, így a helyi mellett nem kis létszámban lát vendégül olasz közönséget. A klubban egyébként olyan nevek fordulnak meg rendszeresen, mint Pan-Pot, Richie Hawtin, Sven Vath, Tale Of Us, John Digweed, Solomun, de hosszasan sorolhatnánk.

Nos ezúttal Jay Lumenvezette az estét, aki amellett hogy garantálta, a megtelt táblát,olyan bulit kerekített az est folyamán, amire a közönség egész biztosan egyedülálló élményként fog emlékezni még jó sokáig.

A hangulat önmagáért beszélt, amit ezen a kis videón Ti is megtapasztalhattok, ide kattintva.

Mivel a bulira kizárólag meghívásos alapon lehetett bejutni, sajnos rengetegen maradtak ajtón kívül. Az utólagos információk alapján - ha valóban minden érdeklődőt beengednek - egy közel 3 ezer fős csarnok is megtelt volna ám az Ambasada Gavioli csapata koncepcionálisan az egyedi és exkluzív, meghívásos bulikra szeretne koncentrálni. Mindössze évi 2-3 teljesen nyílt rendezvényt jegyeznek.
Mint mondják: "persze, hogy fontos a bevétel, de sokkal fontosabb az egyedi élmény és a közeg, amit adunk."
Úgy tűnik ez a koncepció meg is teszi a hatását, hiszen mindenki a klubról beszél a régióban.

Jay Lumen az alábbi szavakkal kommentálta az est élményeit:
"Az Ambasada Gavioli minden DJ számára egy fontos állomás, ahogy nekem is az volt. Fantasztikus élményben volt részem és nem csalódtam sem a közönségben, sem a klub szervezésében. Volt egy egyedi családias közege az egésznek estének, annak ellenére, hogy egy ennyire világhírű klubról beszélünk. Köszönettel tartozom mindenkinek, aki ott volt."

Persze Jay ez évben már rengeteg helyen megfordult. Játszott Hollandiában, Quatarban, Németországiturnén is túl van 8 állomással, Horvátországban, Spanyolországban és Angliábanis megfordult és még hosszasan sorolhatnánk.

Liverpoolban például az új Techno szenzáció, a The Yeeodel Rave St. Patrick napi bulijának vendége volt a Constellations, igazi warehouse estjén, ahol szintén rendesen megmozgatta a falakat, de ez már legyen egy másik történet.

Jay Lumen tehát nem nagyon áll meg pihenni idén sem. Külön öröm, hogy itthon is láthatjuk, nyáron például találkozhatunk vele szinte minden jelentős hazai fesztiválunkon, de számos klub vendégeként is.


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját