Jay Lumen felrázta Dél-Amerika tánctereit!

2018.03.20

Alig vagyunk az év első negyedében, Jay Lumen máris számos fellépésen van túl Dél-Amerikában. Hatalmas sikereitől hangos a kontinens déli része Costa Ricától, Chilén át Peruig, és teltházas tánctereket felrobbantó szettjeinek híre rendre felbolydítja a helyi és nemzetközi médiát.

Jay Lumen nem nagyon pihen, ahogy azt már megszokhattuk. Sikert sikerre halmoz mind fellépéseivel, mind saját szerzeményeivel.

Még csak márciust írunk, de máris két Top10-es megjelenésen van túl. Évindító Acid Techno dala a "Solar", saját Footwork kiadójánál jelent meg és a Beatport Techno toplistájának egészen a 2. helyéig jutott, majd hónapokon át a legjobb 10 között szerepelt. Megelőzte többek között Amelie Lens, Stephan Bodzin, de Charlotte De Witte dalait is. Emellett minden online boltban Top10-be jutott, olyannyira, hogy például a TrackItDown oldalán még cikkünk keltekor is ott szerepel.
Februári "Balance" kislemeze, mely az Octopus Records gondozásában jelent meg szintén Top10-be, egészen pontosan a Beatport release chartjának 3. helyén indította a megjelenés hetét.

Jay ezen a videón "Solar" dalát játssza az ADE tavalyi rendezvényén.

Ám Jay mindenek előtt fellépéseivel varázsolja el rajongóit. Csoda, hogy sűrű turné naptára mellett, hogy marad ideje a zeneszerzésre.

Az évet mindjárt Costa Rica talán legjobb fesztiválján, az Ocaso nagyszínpadán kezdte, ahol egy fergeteges szettel örvendeztette meg a helyi Techno kedvelő közönséget. Jay Lumen showját élőben is közvetítették hatalmas sikerrel.

Egy rövid videó Costa Ricából, Jay showjháról.

Jay Chile tánctereit is felrázta, hiszen Sam Paganini-vel karöltve fantasztikus show-t produkált a Ritoque Fest szezonzáró rendezvényén, ahol szintén a fő stage vendégeként játszott, ezúttal közel 7.000 ember előtt.
Fellépése olyannyira jól sikerült, hogy máris újabb meghívást kapott Chilébe.

Jay Lumen épp "Balance" trackjét játssza Chilében ezen a videón.

Jay Lumen - ahogy mindig - Perut is elvarázsolta, ezúttal egy klubrendezvény keretében és ott is mielőbbi visszatérése várható. Persze Lima elsőszámú fesztiválja is igényt tart rá ismét, ahol legutóbb majd 10.000 embert örvendeztetett meg ütemeivel.

Kijelenthetjük hát, hogy Jay Lumen napjainkra, egyértelműen Dél-Amerika egyik kedvence előadójává vált. Nem csoda hát, hogy számtalanszor körbejárta már Columbiától, Brazíliáig, Argentínától, Panamáig és hosszan sorolhatnánk.

Jay Lumen ezekkel a szavakkal értékelte Dél-Amerikát:

"Mindig fantasztikus élmény Dél-Amerikában játszani. Egyedi íz, hangulat és mentalitás jellemzi ezt a régiót és igazi nyitottság a minőségi elektronikus zenére, különös tekintettel a Techno új hullámra. Ezúton is köszönöm a helyi szervezőknek, hogy lehetőségem van ilyen sokszor visszatérni! :)"

Persze Jay Európát is számtalanszor körbeutazta ebben a három hónapban és kis hazánkban is volt szerencsénk látni. Játszott idén Németország számtalan klubjában, Hollandiában, Angliában,vagy például Szerbiában is, de még hosszan sorolhatnánk. Itthon pedig találkozhattunk vele többek között a pécsi Amperben,  vagy a budapesti Corvin Club BeMassive estjén egy ultra teltházas fergeteges buliban, de hallhattuk Baján, Miskolcon és Győrben a The Etiket partiján is.

Jay Lumen tehát továbbra sem dől hátra.
Aki legközelebb itthon szeretné látni és hallani az április 14-én, a szegedi Sing Sing DJ pultjában találkozhat vele.


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját