Jay Lumen újra a Drumcode kiadónál!

2019.09.05

Jay Lumen immár hosszú évek óta dolgozik együtt Adam Beyer méltán világhírű kiadójával. Első és egyetlen hazai Drumcode előadónk dala ezúttal a DC A-sides kiadványán kapott helyet, mely szeptember 23-án lát majd napvilágot.

Jay Lumen és a Drumcode együttműködése úgy tűnik, hogy mindkét fél számára igencsak gyümölcsöző. Elég ha csak Jay első a kiadónál megjelent kislemezére gondolunk, melyet Gary Beck-el közösen szereztek, hiszen ez a megjelenést követően 2 évig a label legsikeresebb EP-je volt.A Lotus / Strange Fruit kislemez, bakeliten is többszörös újranyomásra került, mivel a polcokról igen gyorsan kapkodták el.

Jay szerzeményeiből azóta számos dal került Adam Beyer DC-jéhez,rendre nem kis média és szakmai visszhanggal, rendszeresen a Top10-es listák elején végezve.Ám ami ennél is fontosabb a közönség füléhez és szívéhez is megtalálva az utat.

 Ezúttal "Razor" című trackjét nézte ki és kérte el Adam Beyer a soron következő A-sides kiadványhoz.
A techno legendának olyannyira tetszett a dal, hogy azóta számtalan fellépésén viszonthallhattuk. Felcsendült többek között Las Vegasban az EDC-n, de Carl Cox-al karöltve az Ultra Music Festival nagyszínpadán is lepörgette a tracket.

Persze Jay Lumen is tesztelte a dalt jó párszor. Többek között az amerikai Phoenix-ben a Phoenix Lights Festivaltechno stage-én, vagy a Time Warp szervezői csapatának meghívására a németországi Loft klubban, de Detroitban a Movement Festival-on is hallhattuk tőle a tracket.

Ő maga ezekkel a szavakkal mesélt a dalról:

"A Razor ötlete egy vonatút alkalmával született egy németországi turném alkalmával. Szerettem volna elkapni vele azt az utazós hangulatot és belecsempészni a vonat zakatolását úgy, hogy egyben kicsit reszelős hangzása is legyen. Azt hiszem, ezt sikerült visszaadni vele. Eredetileg, a saját Footwork kiadómon korábban megjelent Aurora kislemezem B oldalára szántam a stúdiózás eredményét. Ám amikor Adam Beyer megkapta az EP promóját, szinte azonnal jött a kérdés, hogy felszabadítható e a track, mert szeretné a Drumcode égisze alatt megjelentetni. Így hát kis szervezés után örömmel mondtam igen."

Jay Lumen tehát immár sokadik alkalommal jelenik meg a Drumcode-nál.Gratulálunk neki.

Persze turnéja sem hagy alább, hiszen hamarosan hallható és látható lesz a francia Cosmos Festivalkeretein belül, majd a Studio B falai között Németországban, de hazánkban a szegedi Sing Sing szezonnyitó rendezvényénis a lemezjátszók mögé áll.
Ezek után pedig egy 6 állomásos amerikai kontinens turnéra indul,ahol játszik többek között San Diego legendás CRSSD fesztiválján,melynek techno színpadán többek között Amelie Lens és Richie Hawtin oldalán lép fel.

Tracklist:
01. Layton Giordani - Chrome
02. Luca Agnelli - Apollo
03. Raxon - Dream Space
04. Juliet Fox - Was Beautiful
05. Adam Beyer & Bart Skils - Your Mind (Will Clarke Remix)
06. Secret Cinema & SAMA - Diviner
07. Veerus - Prophecy
08. Mark Reeve - Get It
09. Wehbba - Mantra
10. Nicole Moudaber - This Is Us
11. Ilija Djokovic - Aura
12. Joey Beltram - Can You Feel It
13. Shelley Johannson - Raze
14. Timmo - Acid Circus
15. Jay Lumen - Razor
16. Weska - Alpha Rhythm
17. Woo York - Rainforest Mystery
18. BEC - Hypersphere
19. Alan Fitzpatrick - Heiße Rakete
20. Jamie Jones & Darius Syrossian - Eyes Of The Night
21. Ramon Tapia - Sonic Therapy
22. Anthony Castaldo - Express Yourself
23. Zimmz - Console
24. Avision - Break
25. Marco Bailey - Haku


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját