Jeff Mills, Amelie Lens, Maceo Plex és Charlotte de Witte is az EXIT Fesztivál programjában!

2019.02.07

A legmenőbb és legaktuálisabb előadók sora érkezik Péterváradra a július 4-7-ig megrendezésre kerülő EXIT Festival-ra, a mai bejelentésben a Dance Arena programja kapta meg az erősítést. Carl Cox 3 órás szettjéről már korábban lerántották a leplet, de a mai nappal újabb fellépők csatlakoztak a legendához!

A jegyek már kaphatók: https://meex.hu/jegyek/exit-fesztival-2019

A Dance Arena legendás a partizók között és rengeteg fellépő is a kedvencei között tartja számon, hisz az valami leírhatatlan pillanat, amikor a reggeli órákban a nap sugarai behatolnak a tánctérre, főleg úgy, hogy az egyik kedvenc DJ-d áll a lejátszók mögött!

Az EXIT, Magyarországról elérhető távolságban lévő szerbiai fesztivál mindössze pár órás autóútra, ami azt is jelenti, hogy kíváló program lehet akár 1-2 napra is meglátogatni ha nem férne bele a teljes időtartamra. Ehhez pedig a Dance Arena tökéletes programot kínál. Továbbá az sem elhanyagolható tény, hogy a rendezvény elmondhatja magáról azt, hogy kétszeresen is a "Legjobb nagyfesztivál", ugyanis az Európai Fesztiválok Díjátadóján már kétszer elnyerte ezt az elismerést.

Íme az újabb nevek, akik a mai nappal csatlakoztak az EXIT programjához:
AMELIE LENS // ADRIATIQUE // BORIS BREJCHA // CHARLOTTE DE WITTE // DAX J // JEFF MILLS // JOHANNES BRECHT live // MACEO PLEX // MONIKA KRUSE // PAUL KALKBRENNER // PEGGY GOU // SATORI live

A jegyeket itt tudod beszerezni: https://meex.hu/jegyek/exit-fesztival-2019

Jegyárak: 
EXIT FESZTIVÁLBÉRLET
A bérlet érvényességge: 2019. július 04-07.

4 napos bérlet: 19 900 Ft
4 napos VIP GOLD bérlet: 89 900 Ft
Kempingbérlet: 8 900 Ft
Napijegy (07.04): 10 200 Ft
Fan Pit Napijegy (07.04): 14 500 Ft
VIP Gold Napijegy (07.04): 35 900 Ft

FIGYELEM!
A jegy beváltásakor a jogosultság ellenőrzése miatt be kell mutatni a magyar személyigazolványt, vagy az útlevelet, Magyarországon élő külföldieknek pedig a magyar lakcímet igazoló dokumentumot, vagy magyar diákigazolványt! A vouchert ki kell nyomtatni a beváltáshoz!
A vochert a helyszínen karszalagra cserélik, erről bővebb információ az exitfest.org oldalon lesz elérhető a Fesztivált megelőzően.
A jegy ára nem visszatéríthető.
A bérlettel naponta 19:00 órától 03:00 óráig lehet belépni.

A VIP GOLD bérlet a következő plusz szolgáltatásokat biztosítja:
■ Belépés a VIP Teraszra
■ Belépés a nagyszínpadnál található VIP területre
■ Belépés a Dance Arénánál található VIP területre
■ Külön jegybecserélő pont


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját