GASZTRO

Friss, téli saláta

Elkészítési idő: 20 perc

Hozzávalók 6 személyre:
3 evőkanál extra szűz olívaolaj
1 evőkanál frissen facsart citromlé
1 gerezd zúzott fokhagyma
késhegynyi csilipor
20 dkg édesburgonya, megtisztítva és kis kockákra vágva
4 mandarin, meghámozva, fél kockákra vágva
1 avokádó, meghámozva, kockákra vágva
1 kisebb darab cékla megtisztítva, kockákra vágva
1 kis lilahagyma, megtisztítva és vékony csíkokra vágva
fél kínai kel, felszeletelve
6 dkg zöldborsócsíra


Az olajat a citromlével és a fűszerekkel összekeverjük, majd félretesszük kicsit állni. Az előkészített zöldségeket lazán összekeverjük, majd a salátaöntettel meglocsolva frissen tálaljuk.



HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Ezeket soha ne csináld másnaposan!
Ezek a tévhitek valószínűleg már hozzád is eljutottak, de most kiderül az igazság.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: