HÍREK

81 éves korában elhunyt, a világhírű ‘leopárd ember’

Thomas Woolridge, angol származású ex-katona, sokáig tartotta a világrekordot, mint a legtöbb tetoválást viselő ember.

A világhírű ‘Leopárd ember’, akinek az egész testét leopárd pöttyök borították, 81 éves korában elhunyt.

Évekig övé volt a “legtöbb tetoválást viselő ember” cím. A rajta lévő tetoválások több mint 5500 fontba kerültek, mire elnyerték végleges kinézetüket.

Thomas ismert volt arról, hogy remeteként élt egy kunyhóban több, mint 20 évig Skye Isle-ján, Skóciában, majd két éve átköltözött egy öregek otthonába Invernessbe. Gyakran fotózták meztelenül, azonban ha emberek közé ment mindig egy kis ruhadarabbal elfedte nemi szervét. 

Gyakran elmondta, hogy Ő nem a pénzért vagy a hírnévért választotta ezt a kinézetett, vagy ezt az életformát. Ő simán csak egyedüllétre és nyugalomra vágyott.

“Ahogy leszereltem a katonaságtól eldöntöttem, hogy így szeretnék élni. Életem legboldogabb éveit töltöttem a kunyhóban. A mindennapjaim nem sokat változtak, csak az lettem, aki mindig is szerettem volna. Soha nem zaklattam vagy ijesztgettem az embereket és ők sem jöttek soha hozzám. Amúgy sem hiszem, hogy olyan érdekes lennék.“

Az utolsó interjúban elmondta: “A foltjaim ellenére semmilyen rokonságban nem vagyok a leopárdokkal és soha nem is gondoltam ezt.“ - majd elnevette magát.




HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

5 trükk, hogy ne törje fel a sarkadat a magassarkúd
Mindenki volt már olyan helyzetben legyen férfi, vagy nő, hogy az újonnan kiválasztott szerzemény feltörte a sarkát. Itt van 5 megoldás, hogy megkíméljük a lábunkat ettől!
Mini házikót épített visszatérő 'vendégének'
Egy kis madárka mindig meglátogatja őt, és most úgy döntött, meglepi őt.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: