HÍREK

A bögyös zsaru bocsánatot kért, miután félmeztelen szelfit készített a rendőrautóban

A félmeztelenül a járőrkocsijában pózoló rendőrnő bocsánatot kért az Igazságügyi Hivataltól Mexikóban.

A Escobedo város rendőrfőnöke végül azért függesztette fel mégis, mert egyenruhájában félmeztelenül pózolt Nidia Garcia, miközben egy félautómata puskát ölelt át kebleivel.

Egy Facebook postban Nidia elismerte, hogy ő pózol a képeken - de tagadta, hogy a közösségi médiák bármelyikére feltöltötte volna azt.
A következőt nyilatkozta: -"Bocsánatot kérek a Proximity Justice Secretariattől (helyi karhatalom) és azonfelül Escobedo városától ezért az erkölcstelen tettért, amit elkövettem."- Így folytatta: -"Mióta a kép felkerült a világhálóra, felháborít az a nagy kár, amit ez a publikáció okoz a két lányomnak, a férjemnek, szüleimnek, testvéreimnek és az egész családomnak. Ezennel elismerem, hogy nagy hiba volt pózolni a kocsiban, viszont kérem, hogy a továbbiakban zárjuk le ezt a témát! Ez nagy erkölcsi, és pszichológiai fájdalmat okozott nekem és bocsánatot akarok kérni az önkormányzattól is. Mi mind emberek vagyunk és hibázhatunk."

A pillanatfevételen is látszik, amint Garcia tiszt a derekáig lecsúszott egyenruhában megvillantja domborulatait a járőrkocsijában. Ahogy keblei közt ringatja a puskáját, csücsörít és rákacsint a fényképezőgépre. Garcia azon állítása, hogy valaki az engedélye nélkül töltöte fel a topless képeit, lehet meg fogja menteni a kirúgástól. A főnökei később hozzák meg a döntésüket ezzel kapcsolatban.

Egy forrás az Escobedo városházáról elárulta a helyi médiának: A Public Security Secretariat Honourje és Justice Committee-je fog dönteni a rendőrnő további előmenetelét illentően.
Pillanatnyilag felfüggesztették.



HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Szobrot állítottak Isztambul leglustább macskájának
Tombili, az isztambuli dagadt cica lepihent a török város egyik járdája mellett.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: