HÍREK

A 'négykezű' nő bemutatja, milyen praktikus is tud lenni, ha hosszúak a lábujjaid

A furcsaságok általában szerencsét hoznak, de ha ez a nő felhúz egy szandált vagy egy olyan cipőt, amiből kilógnak, a lábujjai azonnal furán kezdenek rá nézni és valami állatnak nézik.

A “négykezű” nő, akinek a lábai úgy néznek ki, mint a kezei. Névtelenül megosztotta a közösségi oldalon, hogyan tudja hasznossá tenni ezt az adottságát. Nem sokkal azután, hogy feltöltötte a képeket azonnal elindultak a találgatások, hogy a képek valódiak-e, mivel jól látszanak az 5 cm hosszú lábujjai. 

Nem ez az első alkalom, hogy a kínai nőnek azt mondták, hogy kicsit másak a lábujjai, de a barátai szerint ez olyan, mint ha még két extra keze lenne. 

A nő elmondta: “Voltak olyan emberek, akik megkérdezték tudok-e fára mászni, de voltak olyan is, akik a közösségi oldalon megjelenő képem alatt próbáltak nekem üzeni, amiben azt írták, hogy szerelmesek a lábamba.“

A nő, aki állítása szerint magasabb az átlagnál, mindig azon tűnődött miért olyan kicsi a többi ember lábujja, és magát hitte normálisnak. Azonban ez a nézete megváltozott, ahogy az egyetemre került.

A hosszú lábujjak nagyon hasznosak tudnak lenni: “Ha lusta vagyok felállni, hogy elvegyem a távirányítót vagy csak csatornát akarok váltani nem, kell felkelnem. Könnyedén át tudom, kapcsolni vagy el tudom venni a dolgokat. Ha például a templomban vagyok, nem csak a kezem a lábaim is össze szoktam kulcsolni” - mesélte a nő.

Elmondta, hogy náluk az egész család hosszú lábujjal rendelkezik.

“Kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül, de sok a rosszakaró és az olyan ember, aki undorral néz rám a lábujjaim miatt.“

 




HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

18 agyafúrt személy, aki bármilyen helyzetben képes feltalálni magát
Vannak annak emberek, akik nemes egyszerűséggel a túlélésre születtek.
20 fotó, ami megmutatja, hogy miért lenne szüksége minden kisgyermeknek egy háziállatra!
Ezek a fényképek remekül szemléltetik, hogy milyen bensőséges és őszinte szeretet képes kialakulni gyermek és állat között. Ezt a fajta érzelmet és kötődést semmi máshoz sem lehet hasonlítani...
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: