HÍREK

Aranyrögöt lehet nyerni a McDonald’s-os menüvel

Vajon ki lesz az a szerencsés, aki megnyeri a McDonald’s játékát és megtalálja az aranyrögöt rejtő édességet.

 

Japánban elég érdekes módját találták ki a vendégcsalogatásnak. Aki megtalálja a csokoládészeletben az aranyjegyet és követi az utasitásokat az boldog tulajdonosa lesz egy igazi aranyrögnek. Úgy látszik még is van új dolog a nap alatt. 

A gyorsétterem lánc most indította útjára, újfajta “Willy Wonka“ verseny saját verzióját, ahol tényleges aranyrögöt nyerhet valamelyik szerencsés vásárló, aki betér a Japán McDonald’s valamelyik éttermébe.

Azonban a játék nem egyszerű, mivel folyamatos utasítások és információk jelennek meg a japán McDonald’s Twitter oldalán, ami segít a versenyzőknek. A játék lényege, hogy szerte az országban szétszórtak titkos tárgyakat, amelyekről napi szinten kapnak információt a játékosok. Akik részt vesznek játékban, meg kell osztaniuk a további információ érdekében az adott tweetet.

A játék végén az első öt szerencsés játékos választhat majd az öt dobozból, amelyek alatt utalványok és értékes ajándékok lesznek, azonban egy alatt ott lesz az aranyrög.

Nem árt tudni, hogy ha 18 karátos 50 gramm súlyú röggel számolunk, akkor jelenleg 1000 fontot ér. Azt is figyelembe kell venni, hogy mivel egy speciális nyereményről van szó, és csak egy darab van belőle, ez növeli a rög értékét.

A verseny közben az étteremlánc bemutatta legújabb szószait és mártásait, amit a menüikhez lehet vásárolni.




HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

31 éves lett a világ legöregebb macskája
Ez emberi években számolva 141-nek felelne meg!
Az rendőrségen töltötte az éjszakát a gengszter csirke
Hát igen, a törvények mindenkire vonatkoznak.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: