HÍREK

Az FBI letartóztatott egy férfit, aki jógázni és meditálni akart egy repülőgépen

Március 26-án a Honolulu-ból Narita-ba tartó United Airlines gép pilótájának vissza kellett fordulnia az egyik utas miatt.

Hyongtae Pae üvöltözött feleségével és a személyzet több tagjával is, akik megkérték fejezze be a jógázást és foglalja el helyét. Pae elmondta az FBI-nak, hogy nem akart a helyén ülni, így az étkezést biztosító helyiségbe ment és elkezdett jógázni és meditálni. Akkor lett ideges, amikor az utaskísérő és a felesége megkérte, hogy menjen vissza a helyére. Ekkor megdobta feleségét, miután az egyik tengerészgyalogos, aki szintén utas volt a repülőn megpróbált segíteni és a helyére kísérni.

"Pae ekkor megharapta" – mondta Darren Ching helyi államügyész a mai meghallgatáson.

Mint kiderült, azzal fenyegetőzött, hogy megöli az utasokat és, hogy Isten nem létezik. Ching elmondta, hogy Pae nem helyezhető szabadlábra mivel veszélyes a feleségére és másokra nézve is. Kevin Chang bíró később engedélyezte a 25 000 dolláros óvadékot, de nem hagyhatja el a szigetet és át kell esnie egy elmeorvosi vizsgálaton.

Bíróságon kívüli a védőügyvéd elmondta, hogy ügyfele egy 72 éves nyugdíjas gazda, aki azért utazott Dél-Koreából Hawaii-ra, hogy megünnepeljék a 40. házassági évfordulójukat. Ez volt a pár első útja a Hawaii-ra. Pae csak nem régóta kezdett jógázni, mivel segít neki legyőzni a szorongást, az ügyvéd még hozzátette, hogy ügyfele kialvatlan volt a vakáció során és 11 napja nem tudott aludni.


HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

'Szegény' lányt pofára ejtik
Így jár az, akit csak a pénz érdekel.
Ő a világ leghülyébb rablója!
A videóban szereplő férfi igencsak megérdemli, amit kapott.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: