HÍREK

Egy nő angliában kilépett a munkahelyéről, hogy főállásban Pokémonokra vadásszon

A 26 éves angol nő kilépett a munkahelyéről, hogy legyen ideje Pokémonokat hajkurászni.

Egy angol nő otthagyta az állását, hogy profi Pokémon vadász lehessen. 

Sophia Pedraza a második a világon, aki a játék miatt lépett ki munkahelyéről. Az első egy Új-Zéland-i csapos volt, a 24 éves Tom Currie szintén felmondott, hogy főállású játékos lehessen. Viszont Tom pusztán örömből, addig Sophia a pénzt látja a játékban.

"Letöltöttem a játékot és egyből rájöttem, hogy ebben rengeteg pénz van. Megyek és játszok ameddig ekkora az őrület körülötte és tudok belőle profitálni. Ha az emberek érdeklődése csökken, megyek vissza tanítani."

Sophia megnézte eBay-en, hogy a 20-as és magasabb profilok 1000 font (kb 370 ezer forint) körül cserélnek gazdát, de ami nem ilyen fejlett karakter, az is 100-200 fontot érnek.

"Ha időd engedi akár 1-2 nap alatt is elérheted ezt a szintet, mert senki nem szeret nulláról indulni, így jelenleg nagy a kereslet a profilok iránt. Volt olyan nap, hogy 18 órát is játszottam vele, nagyon tetszik ez a kiterjesztett valóság. Viszont Anyukám néha már azt gondolja őrült vagyok."

Sophianak amúgy nem kell aggódnia, mert a Pokémon mellett magánórákat ad matematikából, amiért 2000 font körüli összeget szed össze havonta.

 









HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Keress plusz pénzt a szabadidődben, legálisan!
Nem kell kétségbe esned, ha kicsit túlköltekeztél ebben a hónapban.
Nézd meg a 2017-es év legröhejesebb utónevei!
Egytől-egyig anyakönyvezett nevek, amelyekkel rengeteg ember él jelenleg az országban.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: