HÍREK

Ezek után biztos, hogy soha többé nem iszol szállodai pohárból

Több szállodát is megvizsgáltak, azonban nagyon aggasztó a helyzet…

 

Mint ahogy a bibliában is meg van írva, “NE LOPJ“. És itt nem a teákra, vagy a fürdőszobai kiegészítőkre gondolunk, mint a sampon, fogkrém vagy hasonló, hanem a törölközőkre vagy poharakra. 

Sokszor meg sem fordul az emberek fejében, hogy megfelelően tisztán vannak-e tartva a szállodai kiegészítők. Gondolom mindenki fantáziáját sikerült megmozgatni. 

Előfordulhat olyan dolog is, hogy pl. az ágy mellett találunk poharakat. Vizsgáljuk meg mert lehet, hogy nem megfelelően mosták át, és előttünk kitudja milyen kalandban volt része. Ha csak a gyanúja is fent áll azonnal kérjünk másikat. 

Ezeknél a poharaknál csak a fürdőszobában lévőknél tragikusabb a helyzet. Közel sem olyan tiszták, mint azt elvárnánk.

Az ABC NEWS készített egy titkos tényfeltáró kutatás, ahol 15 szálloda tisztaságát ellenőrizték és megállapították, hogy 11 alkalommal nem volt rendesen elmosva a fürdőszobai pohár. Sőt két esetben egyáltalán el sem volt. 

Sokszor nem is tudjuk, ki lehetett és milyen higiéniai igényekkel rendelkezett az előttünk lévő lakó. A fürdőszobai poharakon alapos vizsgálat után igazi baktérium tenyészeteket fedeztek fel. 

Előfordulhat, hogy csak a vizsgált területen élő emberek ilyen igénytelenek, vagy ez csupán véletlen egybeesés, de egy biztos, kétszer is gondoljuk, meg mielőtt használjuk ezeket a poharakat. 

A szállodai színfalak mögül mindig előkerülnek újabbnál újabb hajmeresztő információk. Nem régen volt egy cikkünk, amiben egy névtelen szállodai dolgozó elmeséli a piszkos dolgokat.

Az előző cikkben részletesen leírtuk a szállodai ágynemű garnitúra tisztán tartásával kapcsolatos problémákat és a szervírozott ételeket, amibe a szállodai dolgozók belekajálnak. Nem árt figyelembe venni azt a tényt, hogy szépen kérni és szépen beszélni a szállodai dolgozókkal, mert jobbá, de akár pokollá is tudják tenni az ott tartózkodásunkat, úgyhogy észre sem fogjuk venni ki áll a dolgok mögött. 

 




HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Így tudod kinyitni az ajtót, ha bezártad a kulcsot a kocsiba!
Ha veled is megtörtént már, akkor ezt látnod kell!
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: