HÍREK

Facebookra feltöltött képekért kapott börtönt a 71 éves nagypapa

Michael Blanche 3 éven keresztül kihasználta az akkor még csak 10 éves iskolás lány naivságát és különböző "illetlen" tartalmú üzeneteket küldött a lánynak facebookon keresztül.

Mivel a lány ezt nem viszonozta, ezért képeit letöltötte a facebookról és erotikus képekké montázsolta össze azokat.
Később elmondta, azért tette, mert be volt rúgva és szerelmes volt a lányba.

Április 8-án a Bridgend Városi Bíróság 18 hónap letöltendő börtönre ítélte zaklatás miatt.

A tárgyaláson kiderült, hogy a zaklatás 2012. november 26-án kezdődött és 2015. október 3-ig tartott. Három év alatt heti szinten 60 üzenettel és barátfelkéréssel bombázta a ma már 13 éves lányt. Blanche először csak leszedte a képeket és zenei aláfestéssel diavetítést készített azokból, majd visszaküldte azt a diáklánynak.
Később ezeket a képeket erotikus tartalmú képekké montázsolta össze.

Az egyik ilyen dal egy jól ismert Beatles szám volt a – „Run For Your Life „– melynek szövege az, hogy „Inkább lássalak holtan kislány, mint más férfi karjában„. Blanche, amikor látta a lányt integetett neki az utcán, mert úgy gondolta, hogy barátok, de a lány ezt soha sem viszonozta.

Az áldozat édesanyja, amikor tudomást szerzett a zaklatásról, először szóban figyelmeztette, hogy fejezze be, majd megfenyegette az öregurat. A bíróságon az ügyvéd azzal próbált érvelni, hogy védence nyilvánvalóan hibát követett el, azzal hogy írogatott a lánynak, de szerinte, ha nem lett volna ilyen nagy a korkülönbség nem is jelentett volna ekkora problémát.

Amikor megkérdezték a diáklányt, hogy ő mit szól az ügyhöz, azt nyilatkozta, hogy számára kicsit fura volt, de Ő soha nem vette komolyan és nem is fordított neki nagy figyelmet.

A bíró szerint - soha nem volt visszaélésszerű vagy zaklató tartalmú egy üzenet sem, de mégis indokolnak, tartja a büntetést.



HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: