HÍREK

Hátborzongató! Közönség előtt kínozták ezt a nőt

Így hívták fel a figyelmet az állatkísérletek ellen.

A Lush nevű kozmetikai cég döntött úgy, hogy felhívják a figyelmet az állatkísérletekre,. London központjában valósították meg a kampányt, ahol önkéntes művészek segítségével szemléltették a közönség számára, hogy milyen, amikor állatokon tesztelnek.

Mindenkit megdöbbentett, amikor egy fiatal nőt láttak test színű ruhában, akit megkötöztek, száját kifeszítették, és mindenféle kínzásnak kitették, amit csak el lehet képzelni.
Jacqueline Traide, egy 24 éves diák az Oxford Brookes egyetemen, aki a főszereplője volt ennek a gyomor-forgató előadásnak. 
Vegyszereket fecskendeztek a szemébe. A pánik, a fiatal állat jogi aktivista arcán valódi volt, és a közönséget elborzasztotta. A megpróbáltatás 10 órán át tartott.  A haját is lenyírták, és akárcsak az állatoknak, neki is elektródákat csatoltak a bőréhez. 

Ő tudatában volt annak, hogy mire vállalkozott – egy állat pedig nem dönthet a sorsáról, és ő nap végén ő hazament...

A kozmetikai célú állatkísérleteket betiltották Nagy-Britanniában 1998-ban és az EU kiterjesztette tilalmát az olyan importált kozmetikai termékekre, melyeket állatokon teszteltek 2013-ban. Azonban a kozmetikai célú állatkísérlet még mindig jogszerű az Egyesült Államokban.

 







HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Ezek minden idők legbizarrabb karácsonyi ajándékai
Vagina alakú gyűrűk, cici formájú nyakláncok vagy petefészek mintás medálok.
Hangulatos ülőkék a nyárra
Igaz, sajnos már csak jövő nyárra tudjuk őket beszerezni.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: