HÍREK

Indonéziában a parta mosott egy guminőt a tenger, amit a helyiek Isteni jelnek gondolnak.

Indonéziában található Palaul Bangkulu szigetének partjára mosott egy guminőt a tenger. A helyiek azt gondolták ez egy Isteni jel.

A guminőt közel a parthoz találta egy halász a vízben. Kiszedte a tengerből a és bevitte a faluba. A faluban nem tudtak mit kezdeni az élettelen babával, így ezt egy Isteni jelnek kezdték gondolni. Azt mondják ez a baba egy angyal volt, csak leesett a mennyből és nem tud visszajutni. Azonnal felöltöztették és fejére hidzsábot tettek, amit naponta cserélnek. Úgy kezelik a babát, mint egy valós embert.

A “csodálatos“ Isteni jelről szóló cikk hamarosan megjelent a helyi újságban. 

A Pojo Satu újság szerint: “A tengerben találtak egy angyalt, amelynek gyermek arca van. Síró meztelen testét a hullámok között találta egy halász. A testet egy kis fehér áttetsző ruha fedte. Csillogó szemei felet piros szemöldöke mindent elárult.“

Az újságírót nem engedték közel a babához, hogy fotót készítsen róla vagy akár csak meg is tekintse, így csak a másoktól elmondottakra tudott támaszkodni és így hozta le a cikket. 

Na, most képzeljük el mit érezhetett mikor kiderült a babáról az igazság.

Ahogy megjelent a cikk, azonnal kimentek a rendőrök is a helyszínre, hogy ellenőrizzék a talált "testet". Ahogy megérkeztek rögtön kiderült, hogy egy Guminőről van szó, amit szexuális játékokhoz használnak, és valószínűleg leesett egy hajóról és így került a tengerbe. 

Az ott élőknek nincs internetük és soha nem halottak még szexuális segédeszközökről, mondták a rendőrök. 

A rendőrök elkobozták a babát és a talált tárgyak között helyezték el, addig, amíg elő nem kerül a valódi tulajdonosa.  De az sincs kizárva, hogy valamelyik rendőr szórakoztatását szolgálja.



HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Disney hercegnők, akik felnőttek!
Így néznének ki a Disney hercegnők, ha napjaink hírességei lennének!
A legtökéletesebben elkapott pillanatok, amit valaha láttál!
Ahhoz, hogy elkapj egy pillanatot, még nem kell profi fotósnak lenned, csak jókor kell időzítened! :)
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: