HÍREK

Kábítószerfutár tanár büszkélkedik, hogy luxus otthont tudott vásárolni, mert nem kapták el, mint a perui duót.

A fiatal tanár akit csak Mairinek nevezünk azt állítja, okosabb volt mint Melissa Reid és Michaella McCollum, mialatt Peruban drogfutárként tevékenykedett.

Egy brit tanár azzal dicsekedett, hogy luxus lakásra költhette el az a pénzt amit drogfutárként keresett, mert őt nem kapták el mint a perui duót.

A fiatal pedagógus azt állítja megcsinálta a szerencséjét Peruban hátizsákos drogkereskedelemmel - de okosabb volt mint Melissa Reid és Michaella McCollum.

A Daily Record jelentése szerint, a hölgy azt állítja, mikor öt évvel ezelőtt hazatért Skóciába, meg tudta vásárolni a saját otthonát Glasgow tehetős nyugati végén.

Ezzel szemben a Lenzieből származó 22 éves Reid-et és az észak ír 23 éves McCollum-ot bebörtönözték Peruben, miután Spanyolországba próbáltak kábítószert juttatni.

 


A csak Mairi-nek nevezett tanár azt mondta: "Reid és McCollum csak megpróbálták kihozni az országból. Idióták."

"Elég pénzt kereshetsz az országban. Csak kicsit sokáig tart."

Mairi elmondta, hogy kannabisz értékesítésével kezdte, miután megnyitott egy Snack bárt egy túristaszálló mellett Limában.

Hozzátette: "mivel egy angolul beszélő fehér ember voltam, az összes ember a szállóról odajött és azt mondták: 'Oh hello, hol tudnék venni egy kis dohányt, hol tudnék vásárolni egy kis füvet, vagy mindkettőt?"

"Először is csak a helyes irányba tereltük őket, aztán kitaláltuk, hogy miért ne adjuk el nekik közvetlenül? Hát így tettünk.
Egyszerre fél kilót vettünk és kötegekbe vagy jointban árultuk.
Körülbelül 100 fontnak megfelelő értékért vettük és aztán 400-500-ért adtuk el. Az emberek akiknek értékesítettük azt hitték, hogy jó alkut kötöttek."

Reid várhatóan hamarosan hazarepülhet Peruból és Skóciában raboskodhat vagy lehet szabad, miután 3 évet letöltött a 6 éves bűntetéséből, amit 11kg kokain csempészéséért kapott.

Eközben McCollum múlt hónapban szabadult.

 



Melissa Reid

HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Udvarlás a digitális korban: 4 fiatal közül 1 randizna akár robottal is
Ha benéznél egy kristálygömbbe, hogy meglásd a jövődet, látnád magadat egy robottal párkapcsolatban?
Rakjunk-e fel terhesfotót a közösségi oldalra?
Egy Írországi Blogger, Megan rábukkant a saját terhes képére egy olyan oldalon, ahol nem is gondolta volna.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: