HÍREK

Kiderült ki Cristiano Ronaldo titokzatos barátnője

Pár napja kerültek fel az internetre olyan képek, amin Ronaldo egy csinos barna hajú lány társaságában szórakozik egy jachton Ibiza partjainál.

 

Cristiano Ronaldo luxusjachtjáról pár napja érdekes képek kerültek fel az internetre, ami után elindultak a találgatások, ki is lehet az a gyönyörű barna lány, akivel szórakozik. 

Paula Suarez modellről van szó.

A fényképek azután készültek, miután együtt buliztak Ibiza legismertebb éjszakai klubjában az Amnesiában. Az egyik portugál újság a “ Correio de Manha “ szerint: “ Ronaldo a buli után felhívta a hajóra, de ez csak egy egyéjszakás kaland semmi más. “

A csodálatos dél-amerikai modell több mint 350 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, ahol azonnal ráugrottak a rajongók és faggatni kezdték mi van közte és Cristiano között, azonban nem válaszolt. 

A Bogotai születésű szépség 15 éves korában kezdett modellkedéssel foglalkozni, ahol az igazi átütő sikert a Twitterre feltöltött képek hozták meg neki. Miután beindult a modell karrierje, nem sokkal utána “ Tisztelet a Nők iránt “ szervezet hivatalos képviselője lett, és sokan az egyik legnagyobb állatvédő aktivistaként is ismerik. 

Nem az első alkalom, hogy a 31 éves Real Madrid csillagot szebbnél szebb nőkkel kapják lencsevégre. 2015 januárjában pl. az orosz Irina Shaykkal hozták hírbe.

Cristiano elmondta: “Nem fogyasztottam alkoholt, csak jól éreztem magam. Amikor előrenéztem Ő ott állt előttem és azt mondta, hogy nézzem, hogy jól táncol-e. Majd egy igazán érzéki tánccal elcsavarta a fejem. Ilyet nem minden nap láttok.”

“Éjfél körül adtunk egymásnak egy puszit, nem mondom meg hová, rá bízom az emberek fantáziájára.“

Az is kiderült, hogy a Real Madrid Bajnokok Ligája győzelmét mentek megünnepelni barátaival és csapattársaival. Június 14-én az Euro 2016-ban Izland ellen lépnek pályára.






HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Felfoghatatlan! Létezik űrbeli Bermuda-háromszög
Sok történet kering a Bermuda-háromszögről... Most itt van az újabb elképesztő felfedezés!
Hogyan NE fogjunk be egy hatalmas pókot ételtárolóval.
Hogyan NE fogjunk be egy hatalmas pókot ételtárolóval.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: