HÍREK

Közeleg az, amitől mindenki fél! Ál­ló­há­ború az oszt­rák-ma­gyar ha­tá­ron

Bizarr je­le­ne­tek ját­szód­tak le a ma­gyar-oszt­rák ha­tá­ron.

Vasárnap a hajnali órákban elfogtak az osztrák hatóságok öt szír és két iraki származású illegális bevándorlót. A migránsokat az osztrák gyanafalvai pályaudvaron csípték el, majd szállították vissza azonnal a rábakeresztúri magyar-osztrák közös határszakaszhoz.

A terv az volt, hogy visszatoloncolják a hivatlan vendégeket a magyar oldalra. Azonban ők szinte azonnal megpróbáltak visszaszökni, amit az osztrák katonaság sorfala akadályozott meg. A végeredmény az lett, hogy a bevándorlók a két ország között a senki földjén rekedtek a súlyos mínuszokban.

Az intézkedés több órán keresztül tartott, részlegesen megbénítva a határátkelő autósforgalmát. A migránsok a hideg ellen tábortűz gyújtásával próbáltak védekezni. A legnagyobb példányszámban eladott osztrák újság a Kronen Zeitung arról számol be, hogy a késő délutáni órákban aztán úgy döntöttek a magyar rendőrök, hogy beengedik a migránsokat az országba. A lap azonban megjegyzi, hogy azzal a jó tanáccsal, hogy később próbálkozzanak az erdőn keresztül visszaszökni a nyugati szomszédunkhoz.


HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Ha ezeket megnézed soha többet nem fogsz az internetről rendelni
Nagyon csúnyán bele lehet futni tévedésekbe az internetes rendelések között.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: