HÍREK

Megdöbbentő dolgokra készülnek a bevándorlók Európában!

A migránsokkal foglalkozó nyelvtanárnő tudott meg különös információkat.

Egy a migránsokat angolra tanító tanárnő beszámol elképesztő tapasztalatairól. A bevándorlókat egyáltalán nem érdekli az angol tanulás vagy az álláskeresés, leginkább azután érdeklődtek tőle, hogyan lehet legjobban kihasználni a szociális háló adta lehetőségeket.

A tanárnő, aki magát csak Janet-nek nevezte a londoni LBC műsorában számolt be megdöbbentő tapasztalatairól. A tanárnő azért döntött úgy, hogy  beszámol a nyelvoktatás teljes haszontalanságáról mert megtudta, hogy a brit kormány 10 millió fonttal támogatja a bevándorlók angolul tanítását.

Janet beszámolt róla, hogy a nyelvórákat a rendetlenség és a káosz uralja. A diákok folyamatosan telefonálnak, vagy játszanak a telefonjukon, beszélgetnek, vele szinte nem is foglalkoznak, nem figyelnek oda, nem érdekli őket az angolul tanulás. A kormány fizeti a tanítást az adófizetők pénzéből, sőt a bevándorlók még valamennyi pénzt is kapnak ha eljárnak az órákra. Nagyon frusztráló azt hallani egy diáktól, hogy nem akar angolul tanulni mert nem akar dolgozni sem – mondta Janet

Tehát ők semmi mást nem akarnak csak boldogan élni és, hogy minden kiadásukat fizessék a brit adófizetők – kérdezte a riporter.

Igen pontosan azt akarják – válaszolta Janet.


HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Egy szívmelengető videó, amit neked is látnod kell!
Leopold baba elsőnek látja édesanyját, miután megkapja a szemüvegét.
Átverte a McDonald’s a vendégeket!
Nem telik el úgy hónap, hogy ne dobnának be valamilyen elképesztő újdonságot!
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: