HÍREK

Megrázó, szemetesből mentette ki a csecsemőt!

Valami mozgást halott a szemetes felől, mikor közelebb ment, akkor látta meg, hogy egy csecsemő az.

„Az első héten éjjel- nappal én viseltem gondját. Mikor megtaláltam szíven ütött, hogy milyen elhanyagolt és alultáplált ez az édes kislány" – mondta Conque.

Hála a fiatal misszionáriusnak, Nika most virágzik és vele él Louisiana-i otthonában. Mivel egyedül neveli és folyamatos gondozásra szorul, nem tud dolgozni és teljes egészében mások adományára és segítségére támaszkodik. Anyagi forrását már teljesen felemésztette a gyógyszeres kezelés és kórházba járás.

Egy évbe telt, hogy Őt nevezzék ki Nika törvényes gyámjává.

Születésekor a kislánynak 3% esélyt adtak a túlélésre, ám a csöppség nem adta fel és meghökkentő módon életben maradt, mert egy igazi kis harcos. Most egy egészséges, boldog két éves és óriási személyiség. Nagyon szeretik és igyekszenek mindent megadni neki.

Sarah, most azon dolgozik, hogy adományokból összeszedjen annyi pénzt, hogy a kislány az Egyesült Államokban maradhasson és megkapja a megfelelő segítséget, ami szükséges az életben maradásához.

A hosszú orvosi kezelésnek és az operációknak hála, Nika fejének a kerülete több mint 2 hüvelykkel (5 cm) kisebb és az agyát körülvevő folyadékból pedig, 5 fontnyi (2,67 kg) súlytól szabadították meg.

Csodálatos történet az övék, ami a szeretetről, az élni akarásról és az önfeláldozásról szól.







HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Kutyusok, akiket megtréfált a természet
Igazán különleges külsővel rendelkeznek ezeket a négylábúak.
Ismerd meg a családot, aki hét tigrissel ossza meg a házát
Brazíliában egy család elég extrém módját választotta a háziállat tartásnak.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: