HÍREK

Megszólalt a Down-szindrómás fiút kitiltó edzőterem tulajdonosa - Videóval

Minden egy facebook bejegyzéssel kezdődött, amit a testvér osztott meg a facebookon.

Az első cikk ide kattintva olvasható

Aztán ebből egy óriási botrány kerekedett, de a másik oldalt eddig senki meg sem kérdezte, ezért a terem tulajdonosa, Csavajda Szabolcs elmondja, hogy szó sincs semmilyen kitiltásról vagy elzavarásról.

Ők inkább segíteni szerettek volna, amit sajnos félreértettek. Ugyanis oké, hogy a fiú edzett a szülőkkel, de ezt szakembereknek kellene tenni. Továbbá igaz, hogy jelezték a terembe járó vendégek, de nem azért, mert zavarta őket hanem, mert balesetveszélyesnek látták a fiú edzését.

„Ennek a betegségnek számos olyan vonzata is van, ami szervi rendellenességekhez és különféle más betegségekhez, cukorbetegséghez, pajzsmirigybetegséghez, meg egyéb mozgásszervi betegségekhez vezethet” mondta az Alfahírnek az edzőterem tulajdonosa. Majd hozzátette, hogy „Én törvényileg így Attilát be se engedhettem volna az edzőterembe, mert ha bármi történik vele, akkor annak már büntetőjogi következményei is lettek volna rám nézve, nekem kellett volna vállalni a felelősséget”

A terem tulajdonosa próbálta a fiú testvérének a facebookos posztja utáni kirobbant botrány után megkeresni a családot, de többször próbálkozás ellenére sem sikerült.

Nézzétek meg azt a videót, amit a YouTubera töltött fel a terem tulajdonosa:

 

 



HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Az egész internet ezen a képen keresi a macskát! Te megtalálod?
Mindenki tudja, hogy a macskák nagyon óvatos állatok.
Fergeteges! Ilyen postaládákat még nem láttál
Amerikában teljesen más az élet... és ez alól a postaládák se kivételek.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: