HÍREK

Nincs már érvényben a szmogriadó

Újra mindenki használhatja a személygépkocsiját, de pénteken még ingyen BKV-zhatnak a korábban kitiltott autók tulajdonosai

Újra mindenki használhatja a személygépkocsiját, de pénteken még ingyen BKV-zhatnak a korábban kitiltott autók tulajdonosai - írja az időkép.hu weboldal. 

Északkelet, kelet felől a magasban hidegebb légtömeg áramlott fölénk, a kissé megélénkülő légmozgásnak köszönhetően már több helyen is javulni kezdett a szmoghelyzet.

A szálló por koncentrációjának csökkenése következtében  a fővárosban is lefújták a szmogriadót, tájékoztatási fokozatot rendeltek el - írja a hirado.hu. Budapesten újra közlekedhet mindenki az autójával, de Budapest közigazgatási határán belül a 0, 1, 2, 3, 4 környezetvédelmi besorolású forgalmi engedély felmutatásával pénteken még ingyenesen használhatják a BKK járatait, valamint a HÉV, a MÁV-Start és a Volánbusz állami megrendelésű elővárosi járatait.

A következő napokban a magasban zajló enyhülésnek és a gyenge légmozgásnak "köszönhetően" sajnos ismét romolhat a helyzet.



HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Szamurájkarddal és tűzzel dolgozik ez a hajszobrász, aki egy igazi Ollókezű Edward.
Szamurájkarddal és tűzzel dolgozik ez a hajszobrász, aki egy igazi Ollókezű Edward.
Nem tetszenek az új Facebook hangulatjeleket? Így kapcsolhatod ki!
Múlt héten érkeztek az új emoji figurák, asztali felületre és mobilappokba is.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: