HÍREK

Óriási botrány az Eurovíziós Dalfesztivált idei nyertese körül.

Jamala 10 éve csak, hogy nőként éli az életét.

 

Alig, hogy megnyerte az Eurovízió 2016-ot máris óriási botrány van Jamala körül. Ahogy az lenni szokott, ilyenkor kerülnek elő a csontvázak a szekrényből. Gyakran az ilyen titkok túlmennek a józanész határán. 

Nem is oly rég egy újságban a “The Bulgraian Times-ban”, megjelent egy cikk, amiben azt írták, hogy Jamala 10 éve ezelőtt még férfi volt és az Abdul Hayr nevet viselte. 

A cikk megjelenése után elindult a kutatás és nagyon sok hasonlóságot fedeztek fel Jamala és Conchita Wurst között. 2006-ig transzszexuálisként élt majd az év végén átesett az átalakító műtéten és egy új korszak kezdődött az életében állítja Stas Sadalsky újságíró. 

Több dologgal is tudták bizonyítani, hogy Jamalával valami nincs rendben. Első dolog az “ádámcsutka“, ami köztudott, hogy a nők nem rendelkeznek vele. Másodsorban pedig az arcvonások, amelyeket nem sikerült teljesen elfedni plasztikai műtétekkel.

Több hazugságot is találtak a családfájában, mivel az állította, hogy a nagyapja harcolt a Krimi önkéntes alakulatban a németek ellen 1944-ben, erről a győztes dalban is énekel. 

Stas kutatást végzet és kiderült, hogy Jamala szülei betelepült Krimi tatárok, akik később itt szereztek Ukrán állampolgárságot. Így igazolva a tényt, hogy az egész Önéletrajza hazugság. 

Megkérdezték róla az érintett is, aki nem akart nyilatkozni. 

 

Fotók:

 





HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

A Trónok harca szereplői a sorozat és a könyv szerint!
Most megmutatjuk, milyenek lennének a karakterek kinézete a könyv szerint! Elég meghökkentő az eltérés!
A világ 17 legszebb macskája, akikért bizony mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk!
A dúsgazdag cicatartók körében most az alábbi 17 cicafajta a sláger, avagy ők azok, akikért tulajdonképpen bármennyi pénzt képesek kifizetni...
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: