HÍREK

Szégyen Séta - 11 prostituáltnak és ügyfeleiknek kellet meztelenül az utcán végigsétálni.

A Trónok Harcából is ismert meztelen séta várt azokra a prostituáltakra és ügyfeleikre, akiket a rajtaütéskor tetten értek.

Öt háztömbnyit kellett sétálniuk anyaszült meztelenül, míg beszállhattak a rendőrautóba.

Oroszország második legnagyobb városában, Szentpéterváron tartottak egy razziát, ahol 11 prostituáltat és ügyfeleik egy részét sikerült elkapni.

A rajtaütésen mindegyik lányt sikerült elkapni, azonban három férfinek sikerült elszöknie. 

Azután, hogy megtörtént az illegálisan működő bordélyház felszámolása, meztelenül mindenkit az utcára tereltek és 5 háztömbnyi séta következett. A síró lányok, úgy érezhették magukat, mint a Trónok Harca sorozatban Cersei. 

A séta végén, rendőrautókba tették őket, majd beszállítottak mindenkit a rendőrségre és megkezdték a jegyzőkönyvek felvételét, majd előzetes letartóztatásukat.

Egy szemtanú szerint: “A rendőrség berontott az épületbe, és kicsivel ezután síró, meztelen nők jelentek meg az utcákon. Majd pár perccel a nők után az épületből meztelen férfiakat is kivezettek.”

Netizen Natalia szerint: “Az lett volna példaértékű, ha ez fényes nappal történik, és sokan látják.“

Szergej Kulik - “Ezt meg kellene tenni a lányok futtatóival is, nem pedig szegény lányokkal.”

Az MMA kick-box világbajnok Vjacseszláv Datsik, aki magát Red Tarzan-nak nevezi, hadat üzent az orosz prostitúciónak, és folyamatosan adja az információt, hogy hol és mikor tudnak rajtaütni a rendőrök.

Ő volt az, aki a 1999-ben Ultimate Fighting Bajnokságon kiütéssel ütötte ki a döntőben ellenfelét Adrei Arlovski-t.

2007-ben őrizetbe vették, egy Szentpétervári Telefonos bolt kirablásáért. De a börtön helyett, inkább az elmegyógyintézetet választotta. Ateistának vallja magát, és azt terjeszti, hogy Jézus egy Mossad ügynök volt. 

Netizen Irina szerint: “Ki ez az ember? És ki engedte meg neki, hogy igazságot szolgáltasson, mikor Ő maga is egy bűnöző?”

A videóban felnőtteknek szánt tartalom található:

 


HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Nézd meg, milyen extrém galéria nyílt a napokban
Nem sokszor látunk ilyet, az tény.
Ez az 50 éves kínai nő megtalálta az örök fiatalság elixírjét
Megdöbbentő, hogy ez az 50 éves nő, aki elég idős ahhoz, hogy unokája legyen még mindig úgy néz ki, mint aki megnyerhet egy fiataloknak szóló szépségversenyen.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: